Nieuws

Volgen op

Geslaagd sponsortoernooi met Vijzelaar als winnaar

Op maandagavond 4 juni vond tijdens de eerste dag van de 86e verjaardagsweek van IJsselmeervogels het sponsortoernooi plaats. In tegenstelling tot voorgaande jaren deden er dit jaar ook spelers van de A-selectie van IJsselmeervogels mee. Dit tot blijde verrassing van een aantal deelnemende teams die wel een kwalitatieve impuls konden gebruiken.

Het hoofdveld werd tijdens het sponsortoernooi verdeeld in twee speelvelden waarop de teams 7 tegen 7 tegen elkaar in actie kwamen. De winnaars van de twee poules speelden na de laatste poulewedstrijd direct de finale. De nummers twee van de poules streden in een onderling duel om de derde plaats.

Vijzelaar en Steenhart & De Graaf wonnen beide hun poule en speelden de finale. Vijzelaar wist deze wedstrijd met 1-0 te winnen en wonnen zo na 2016 ook in 2018 het toernooi. De derde plaats werd veroverd door Heinen & Hopman, die Brasserie The Wing wisten te verslaan.

Na de finale bleef het nog lang gezellig in het sponsorhome, waar de aanwezigen er met elkaar een leuke avond van wisten te maken.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

1
sept
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Sportpark de Westmaat

2
nov
2 november: Culinaire Avond!

2 november: Culinaire Avond!
Restaurant 'De Toekomst'

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's