Nieuws

Volgen op

Sponsoren bedankt op Salenteinavond

Afgelopen donderdag 13 september organiseerde IJsselmeervogels voor haar sponsoren de jaarlijkse Salenteinavond, om daar de sponsoren in het zonnetje te zetten en te bedanken voor het afgelopen seizoen. Op landgoed de Salentein genoten de ruim 200 aanwezigen van een luxe diner en de heerlijke Salentein-wijn.

Voor de sponsoren was er in de gastvrije Nijkerkse omgeving ruim de gelegenheid om nieuwe contacten te leggen, bestaande contacten te onderhouden en met elkaar te genieten van al het lekkers dat hen werd voorgeschoteld.

De sponsorcommissie introduceerde bovendien de nieuwe SponsorApp. Een mobiele applicatie waarbij sponsoren de mogelijkheid krijgen om relaties aan te spreken, nieuwe sponsorcontacten uit te nodigen of aankondigingen dan wel reclameboodschappen te delen. De sponsoren van IJsselmeervogels zijn inmiddels uitgenodigd om deel te nemen aan dit besloten netwerk. De app IJsselmeervogels is te downloaden via deze links: Apple Appstore (voor iPhone/iPad etc.) of Google Play Store (voor Android-toestellen)

Al met al kijken we als club met grote tevredenheid terug op de avond. We zien dan ook met veel genoegen uit naar de volgende events, zijnde de Tongavond op 12 oktober en de Culinaire veilingavond op 2 november.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

26
okt
Zwemfestijn op vrijdag 26 oktober

Zwemfestijn op vrijdag 26 oktober
Zwembad De Duker

31
okt
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Kantine IJsselmeervogels

1
nov
Vis bakken

Vis bakken
Kantine

2
nov
2 november: Culinaire veilingavond!

2 november: Culinaire veilingavond!
Restaurant 'De Toekomst'

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's