Nieuws

Volgen op

KNVB Bekerfinale Vrouwen - Alle informatie op een rij

Zaterdag 2 juni staat de 38e – en een in meerdere opzichten bijzondere - Bekerfinale Vrouwen op het programma tussen Ajax en PSV. Deze editie kent een primeur: voor het eerst sinds de start van het bekertoernooi in 1981 strijden de vrouwen van Ajax en PSV om dezelfde beker als de mannen: de zilveren dennenappel. De wedstrijd op sportpark de Westmaat begint om 18.30 uur. Ben jij erbij? Lees dan onderstaande bezoekersinformatie vooraf goed door.

Sportpark de Westmaat gaat open om 17:00 uur. Vanaf dat moment zijn er diverse activiteiten te beleven bij de hoofdingang van het sportcomplex van IJsselmeervogels. Tijdens de wedstrijd kun je in het stadion bij verschillende verkooppunten terecht voor frisdranken, koffie, thee en snacks. Je kunt contant betalen, bij een aantal verkooppunten is het ook mogelijk met pin te betalen. Roken en alcohol zijn niet toegestaan. Dat betekent dat er na het passeren van de toegangsautorisatie niet meer gerookt of alcohol gedronken mag worden, ook niet in delen van het sportpark die zich in de open lucht bevinden.

bekerfinale2

Kaartverkoop

Internetverkoop
Heb je nog geen kaartje? Bestel je kaarten online in de ticketshop van de KNVB!

Print je ticket!
Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de KNVB Ticketshop? Vergeet dan niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan NIET worden gescand en geeft dus géén toegang.

Kassaverkoop
Op de wedstrijddag zelf zullen aan de kassa nog kaarten voor de staantribune verkrijgbaar zijn. Een kaartje kost slechts € 4,-. Zitplaatsen zijn helaas niet meer verkrijgbaar.

Reisinformatie

Auto
Het complex van IJsselmeervogels (sportpark de Westmaat, Westdijk 14, Spakenburg) is bereikbaar via de A1, afslag Amersfoort/Bunschoten-Spakenburg. Aan het einde van de afrit ga je richting Bunschoten. Blijf de weg volgen tot aan de dijk. Achter de dijk bevindt zich het sportcomplex.

Linksaf, de dijk op, bevindt zich P2. Op deze parkeerplaats (indien nog niet vol) kun je je auto parkeren. Als P2 vol is kun je parkeren langs de Westdijk, volg hiervoor de instructies van de verkeersregelaars ter plaatse. P1 en een gedeelte van P2 zijn alleen beschikbaar voor genodigden in het bezit van een parkeerkaart.

Openbaar vervoer
Voor exacte vertrek- en aankomsttijden kun je bellen met Openbaar Vervoer Reisinformatie, 0900-9292 (0,70 p/m) of kijk op OV9292. Vanaf station Amersfoort kun je streekbus 76 nemen richting Bunschoten-Spakenburg.

Met de fiets
Rondom het sportpark zijn op diverse plekken fietsenrekken aanwezig.

Touringcar
Kom je met de bus (touringcar) naar het stadion, stuur dan een mail naar [email protected] zodat we je specifieke informatie kunnen toesturen m.b.t. de aankomst en parkeren van de touringcar.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

26
okt
Zwemfestijn op vrijdag 26 oktober

Zwemfestijn op vrijdag 26 oktober
Zwembad De Duker

1
nov
Vis bakken

Vis bakken
Kantine

2
nov
2 november: Culinaire veilingavond!

2 november: Culinaire veilingavond!
Restaurant 'De Toekomst'

24
nov
Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest
Kantine

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's