Nieuws

Volgen op

Erelid Hillebrand de Graaf overleden

Vandaag bereikte ons het droeve bericht dat erelid Hillebrand de Graaf na een lang ziekbed op 72-jarige leeftijd is overleden.

Hillebrand de Graaf, meestal aangesproken en beter bekend als Hip, was een warme persoonlijkheid die jarenlang als kantinebeheerder en bestuurslid (21 jaar) veel voor de club heeft betekend. Vooral in de rol van kantinebeheerder zal de sympathieke Hillebrand herinnerd worden als een voortreffelijk barman en gastenontvanger. Met zijn vriendelijke lach en keurige voorkomen voelde iedere bezoeker zich direct op z’n gemak.

Toen het bestuur op de algemene ledenvergadering in 2008 Hillebrand voordroeg als erelid was een ieder het er unaniem over eens dat juist hij deze titel verdiende. Met veel trots droeg hij de speld. Daarna ging hij tevens het wat rustiger aandoen wat betreft het vele werk dat kantinebeheerder met zich mee nam. Zijn opvolger stond inmiddels klaar zodat Hillebrand met een goed gevoel zijn taken kon doorgeven en o.a. kon genieten van de verrichtingen van het eerste elftal. Iets dat hij nog jarenlang met veel plezier deed.

IJsselmeervogels verliest in Hillebrand de Graaf een erelid, een vrijwilliger pur sang en trouw supporter. Een zeer betrokken mens die altijd klaar stond voor de club. Onze gedachten gaan uit naar zijn nabestaanden en vele voetbalvrienden. Het bestuur wenst hen de troost en kracht van onze Hemelse Vader toe om dit verdriet te verwerken.

Vanmiddag (21 juli) zal bij de oefenwedstrijd tegen OFC een minuut stilte worden gehouden. Bij de eerste thuiswedstrijd zullen we uitgebreider stilstaan bij dit overlijden.


Namens het bestuur

Tijmen de Graaf
Archivaris IJsselmeervogels

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Feestmarkt 2019

Feestmarkt 2019
Sportpark De Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's