Nieuws

Volgen op

Culinaire veilingavond op 2 november

Op vrijdagavond 2 november 2018 zal in sporthal de Toekomst de culinaire veilingavond plaatsvinden. Wijn, entertainment en delicatessen zullen andermaal centraal staan en tevens zullen er diverse unieke en zeer exclusieve veilingkavels worden aangeboden. Naast de sfeer en spraakmakende veilingitems zal ook de inrichting van de sfeervol gerichte sporthal de Toekomst een make-over krijgen. Voor de liefhebbers kunnen uiteraard ook de voetjes van de vloer.

Veiling met nooit eerder vertoond aanbod

Voor de veilingrondes zal er een keur aan topkavels onder de hamer gaan. Naast verschillende VIP arrangementen hebben diverse internationale topmerken chique en buitengewoon bijzondere kavels ter beschikking gesteld. Veilingmeester Frederik Baerveldt had in het verleden al vaker de veilingshamer ter hand op de veilingavond bij IJsselmeervogels en werd toen geprezen voor zijn vermakelijke stijl.

Delicatessenboulevard

Na het ongeëvenaarde succes van 2016 en 2014 zal ook dit jaar de zogenoemde delicatessenboulevard weer present zijn. Ook dit jaar zal De Toekomst omgebouwd worden tot een luxe zevensterrenrestaurant. Onder andere De Mandemaaker, Jacob Heijnen Fish ’n Food, Landgoed de Salentein, Spui76, IJssalon De Spatel en Brasserie The Wing zullen hun delicatessen en specialiteiten presenteren en zorgen voor een smaaksensatie. Uiteraard stelt Salentein ook haar delicieuze topwijnen weer beschikbaar. Al met al dus genieten en proeven van uitmuntende kwaliteitsgerechten uit de regio. Het eten en drinken is uiteraard in de prijs voor de avond inbegrepen.

Sfeervolle, chique ambiance met topentertainment

Voor, tijdens en na het diner is er gezorgd voor topentertainment verzorgd door rasartiest en -entertainer Natasja Poels en ondersteund door de hoogwaardige licht en geluidsinstallatie van Atlantic Productions. Warme en gevarieerde muziek dat past bij het society-evenement wat de culinaire veilingavond is. Met een strakke inrichting, ronde tafels voor tien personen en de onmisbare dansvloer zal het met dit niveau van entertainment niet meevallen om op uw stoel te blijven zitten. Reserveer dus tijdig.

De toegangsprijs voor tafels tot tien personen is slechts 850 EURO exclusief BTW en inclusief eten én drinken. Voor de officiële verkoop gestart is zijn de eerste tafels al verkocht. Er is dus nog maar een beperkt aantal tafels beschikbaar, dus VOL = VOL.

Vanzelfsprekend kunnen ook particulieren zich aanmelden voor deze sfeervolle avond. Voor slechts 85 euro (voor particulieren is dit bedrag inclusief BTW) bent u al aanwezig op deze unieke avond.

Tot ziens op 2 november op de Culinaire veilingavond!

Reserveringsformulier Culinaire veilingavond 2018

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

22
feb
Officiële opening kantine

Officiële opening kantine
Kantine

1
mrt
Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.

Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.
Kantine IJsselmeervogels

15
mrt
Echte Mannen Bingo

Echte Mannen Bingo
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's