Nieuws

Volgen op

Stem voor 12 oktober op IJsselmeervogels

IJsselmeervogels doet ook in 2018 mee met de Rabobank Clubkas-campagne. Als lid van Rabobank Randmeren heeft u invloed op de verdeling van € 70.000. U kunt namelijk sinds 1 oktober tot en met 12 oktober aanstaande stemmen voor de Clubkas Campagne. Met uw stem brengt u direct geld in het laatje bij drie verenigingen of stichtingen die u een warm hart toedraagt. IJsselmeervogels roept u van harte op uw stem niet verloren te laten gaan.

De afgelopen maanden is er door vrijwilligers hard gewerkt aan de verbouw van onze kantine. Er is scherp begroot en daarom is er geen ruimte voor nieuw meubilair. De opbrengst van deze actie zal geheel ten goede komen aan de inrichting van onze kantine.

Als u lid bent van Rabobank Randmeren ontving u rond 1 oktober een e-mailbericht met als onderwerp: "Rabobank Clubkas Campagne: Laat je stem gelden!". Stemmen is van daaruit heel eenvoudig. Via de stemknop komt u direct in de stemmodule terecht. Als u IJsselmeervogels selecteert heeft u nog twee opties over. Mogelijk dient u bij het stemmen een actiecode in te voeren; deze staat in het e-mailbericht. In de filter aan de linkerkant kunt u zoeken op stichtingen, verenigingen of andere initiatieven in de gemeente Bunschoten.

Nog geen lid?
Bent u wel klant, maar nog geen lid van Rabobank Randmeren en wilt u toch stemmen op uw club? Stuur een e-mail naar [email protected] met als onderwerp: 'Maak mij lid en stuur mij een stemcode voor de Clubkas Campagne'. Vermeld in de mail uw volledige naam, geboortedatum en adresgegevens.

Op maandag 5 november volgt de uitreiking op de vestiging van Rabobank Randmeren te Bunschoten. Helpt u IJsselmeervogels andermaal aan de meeste stemmen binnen onze dorpsgrenzen?

Stemmen kan via deze link

Rabo clubkas campagne 2018

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

22
feb
Officiële opening kantine

Officiële opening kantine
Kantine

1
mrt
Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.

Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.
Kantine IJsselmeervogels

15
mrt
Echte Mannen Bingo

Echte Mannen Bingo
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's