Nieuws

Volgen op

Nieuw bestuurslid: Peter Frans Heinen

Op de ALV van 31 oktober is Peter Frans Heinen gekozen als nieuw bestuurslid. Hoewel hij voor velen geen onbekende is, stelt hij zich hier toch even voor.

Ik ben 52 jaar, getrouwd met Henriette, samen hebben we 3 kinderen waarvan de jongste Christian voetbalt in de JO15-2. In het dagelijks leven werk ik bij Rijkswaterstaat. Voor veel mensen binnen de club ben ik geen onbekende. Vanaf 2000 heb ik namelijk al eerder 10 jaar in het bestuur gezeten. Daarna ben ik 5 jaar voorzitter van de technische commissie geweest.

In de jeugd heb ik alle selectieteams doorlopen tot en met de A-selectie. Vanwege mijn studie Technische Wiskunde aan de TU Delft ben ik een paar jaar gestopt met voetballen. Na mijn afstuderen ben ik in het 4eelftal gaan voetballen, een echt vriendenteam. Met veel van die spelers ben ik nog elke zaterdag te vinden in het clubhuis, en dat zal ik ook als bestuurslid proberen te blijven doen.

Toen het bestuur mij een half jaar geleden polste om weer toe te treden tot het bestuur heb ik wel even goed na moeten denken.  Ik weet uit ervaring hoeveel tijd en energie zoiets kost. Aan de andere kant vind ik het erg leuk om te doen. Dat heeft uiteindelijk ook de doorslag gegeven om me kandidaat te stellen voor de portefeuille voetbaltechnische zaken.

Ik hoop mijn steentje bij te dragen aan het op niveau houden en eventueel nog beter maken van onze jeugdopleiding. Ook zou het mooi zijn als we met ons 1eelftal de komende jaren weer een kampioenschap zouden mogen vieren op het hoogste amateurniveau.

 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

24
nov
Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest
Kantine

14
dec
Bingo! 14 december 2018

Bingo! 14 december 2018
Kantine IJsselmeervogels

28
dec
Klaverjastoernooi 28 december

Klaverjastoernooi 28 december
Kantine IJsselmeervogels

17
jan
Derby Donderdag!

Derby Donderdag!
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's