Nieuws

Volgen op

Opbrengst Zalmaktie bekend gemaakt op drukbezochte nieuwjaarsreceptie

Afgelopen zaterdag hield IJsselmeervogels traditiegetrouw haar nieuwjaarsreceptie. Op deze druk bezochte middag werd tevens de opbrengst van de jaarlijkse zalmaktie bekend gemaakt.

Een van de stuwende krachten achter de zalmaktie is Piet Bos. Hij overhandigde, nadat hij eerst de belangstellenden op ludieke wijze had toegesproken, met gepaste trots een cheque aan bestuurslid financiële zaken André Beukers, met daarop een bedrag van € 29.000,- vermeld. Een fantastisch resultaat waarvoor André alle betrokken vrijwilligers bedankte. Zonder hun inzet zou deze traditie nooit zo lang stand houden. Dat geldt zeker ook voor de sponsoren Fishpartners, Koelewijn’s Haringinleggerij, Edel Collecties en Vierboom Trucks.

nieuwjaarsreceptie3

Eerder op de receptie blikte voorzitter Frank van den Bos kort terug op het afgelopen jaar en benoemde daarin de behaalde resultaten op allerlei vlakken: sportief, bij de hoofdmacht, maar ook in de jeugdopleiding, de damesafdeling, de KRV en het G-team, maar ook bijvoorbeeld de realisatie van de nieuwe kantine. Hij sprak zijn dankbaarheid over hoe de zaken er in het algemeen voor staan bij IJsselmeervogels en de prettige sfeer in de club, maar gaf ook aan dat er nog voldoende uitdagingen voor ons liggen. Zowel op organisatorisch gebied alsook noodzakelijke verbeteringen op het sportpark.

Over de nieuwe kantine werd nog gemeld dat de officiële opening hiervan nu gepland staat voor vrijdagavond 22 februari.

Na het woord van de voorzitter was er voor de aanwezigen nog ruim gelegenheid om met elkaar te toosten op het nieuwe jaar.

nieuwjaarsreceptie1

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Feestmarkt 2019

Feestmarkt 2019
Sportpark De Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's