Nieuws

Volgen op

Nieuwe clubhuis feestelijk geopend

Vrijdagavond 22 februari is onder grote belangstelling het nieuwe clubhuis (zo u wilt: kantine) geopend. De openingshandeling werd verricht door de voorzitter van de bouwcommissie, Jan Gerard Koelewijn.

 Natuurlijk is het clubhuis al enige tijd in gebruik en hebben velen het resultaat van de bouwinspanningen al kunnen bewonderen. Maar het was nog steeds niet helemaal echt àf. In de afgelopen week is er nog hard gewerkt om de puntjes op de i te zetten. Het meubilair is gearriveerd en in de hoek bij de open haard is een prachtige fotowand gerealiseerd die duidelijk maakt dat u bij IJsselmeervogels bent. Verder is er aan de raamzijde op een prachtige manier de rijke historie van IJsselmeervogels in beeld gebracht. Voeg daarin toe dat verder in het interieur de laatste details zijn verzorgd en we waren eindelijk klaar voor de officiële openingshandeling.

De genodigden, eerst en vooral de mensen die zo hard aan dit project hebben gewerkt, hadden zich verzameld in de Salentein Lounge om vervolgens gezamenlijk richting clubhuis te gaan. Spreekstalmeester Arie Lengkeek nodigde daar de mystery guest uit om de openingshandeling te verrichten. Dat bleek dus Jan Gerard te zijn die met een druk op de knop het vuurwerk ontstak waarmee de ballonnenwand die de ingang aan het zicht onttrok, in rook deed opgaan.

 

Jan Gerard staat op het punt de openingshandeling te verrichten

 

 

Het door een professionele partij verzorgde vuurwerk zorgt voor de "opening"

 

Binnen werden door Arie drie sprekers geïntroduceerd die ieder kort speechten. Achtereenvolgens waren dat burgemeester van de Groep, Jan Gerard Koelewijn en onze voorzitter Frank van den Bos. Allen benadrukten de bijzondere bijdrage van vrijwilligers die dit mogelijk hadden gemaakt. Jan Gerard, die voor diverse bouwprojecten verantwoordelijk is geweest, gaf aan dat dit zijn laatste project was geweest, hij wil het graag wat rustiger aan gaan doen. Tevens riep hij op om met hetzelfde enthousiasme fase 3 te gaan starten.

Opening clubhuis4

Opening clubhuis3

Opening clubhuis5

Na de geplande openingswoorden kreeg Adrie de Graaf nog even het woord. Namens supportersclub NAS overhandigde hij een cheque van € 2019 aan de club als symbolische aanjager voor fase 3. De cheque werd uitgereikt aan Bram de Graaf die met zijn tomeloze inzet gedurende de gehele bouwperiode een belangrijke factor is geweest in het succes van deze verbouwing.

Opening clubhuis6

Met alle plichtplegingen achter de rug kon er getoost worden op een succesvolle realisatie van een totaal vernieuwd clubhuis en kregen alle belangstellenden ruimschoots de gelegenheid al het moois te bewonderen.

Hebt u het nog niet gezien en bent u nieuwsgierig geworden: u bent van harte welkom aan de rooie zijde van de Westmaat! Of u kunt de uitgebreide fotoreportage van huisfotograaf Rob van Willige bewonderen.

Foto's: IJsselmeervogels Media - Rob van Willige.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

28
mei
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Kantine IJsselmeervogels

4
juni
Fietspuzzeltocht

Fietspuzzeltocht
Kantine IJsselmeervogels

5
juni
Voetbalcity

Voetbalcity
Hoofdveld IJsselmeervogels

8
juni
25 jaar NAS: Qmusic The Party

25 jaar NAS: Qmusic The Party
Sporthal de Toekomst

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's