Nieuws

Volgen op

Quincy Veenhof naar IJsselmeervogels

IJsselmeervogels is er in geslaagd de getalenteerde Quincy Veenhof voor komend seizoen te contracteren. De 19-jarige middenvelder komt over van Bennekom, waar hij dit seizoen aan zijn eerste volledige seizoen in de A-selectie bezig is.

De inmiddels 1,95 meter lange Veenhof speelt al vanaf zijn vierde op het Bennekomse sportpark De Eikelhof. De in Ede woonachtige middenvelder doorliep de jeugdopleiding en maakte vorig seizoen als aanvoerder de promotie van Bennekom Onder-19 naar de Derde divisie mee. Dit seizoen maakt de linksbenige aanvallende middenvelder furore in het eerste elftal. Met onder meer tien doelpunten en diverse assists heeft Veenhof een belangrijk aandeel in de strijd om de koppositie in de Eerste klasse D.

Ook in de Acerbis Beloftencompetitie Midden Nederland liet Veenhof zich niet onvermeld. Mede door zijn inbreng behaalde de Bennekomse formatie de finale van het toernooi, waar het uiteindelijk in Jong IJsselmeervogels de betere moest erkennen.

De technische commissie is zeer verguld met de komst van Veenhof, bij monde van André van Diermen: “Quincy staat al een tijdje op de radar bij ons en maakt dit seizoen een zeer solide indruk in het eerste van Bennekom. Wat opvalt is, naast zijn lengte, zijn loopvermogen, zijn spelinzicht en zijn sterke linkerbeen. We willen dan ook graag zien of hij de enorme groeicurve bij ons door kan zetten. Bovendien past de komst van Quincy bij ons beleid om met een mix van eigen jongens, spelers uit de regio en spelers uit de top van het amateurvoetbal te spelen.”

De komst van Quincy Veenhof is de vijfde binnenkomende overschrijving voor komende zomer. Eerder maakten Ahmed el Azzouti, Sanny Monteiro, Gwaeron Stout en Mike Grim al hun overstap naar de Westmaat bekend. We wensen Quincy Veenhof nog veel succes met het vervolg van dit seizoen bij Bennekom en zien uit naar zijn komst naar De Westmaat, komend seizoen.

Quincy Veenhof getekend

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Feestmarkt 2019

Feestmarkt 2019
Sportpark De Westmaat

17
mei
Bingo 17 mei

Bingo 17 mei
Kantine IJsselmeervogels

18
mei
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

25
mei
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's