Nieuws

Volgen op

Fotografen gezocht!

Heb jij oog voor het juiste moment, maak je graag foto's en volg je graag de wedstrijden van IJsselmeervogels? Dan is de mediacommissie op zoek naar jou.

Het mediateam van IJsselmeervogels is op zoek naar fotografen. Omdat er de laatste jaren met de groei van de competitie naar 18 clubs veel werk op één paar schouders terecht gekomen, willen wij als IJsselmeervogels media een roulatiesysteem op gaan zetten. Op dit moment hebben wij al 2 fotografen die in dit roulatiesysteem mee gaan draaien. Het zou mooi zijn als hier nog meer fotografen in mee willen gaan draaien zodat je slechts 1 a 2 keer in de maand langs de lijn zit op zaterdagmiddag bij een wedstrijd van het eerste elftal.

Het fotograferen bij IJsselmeervogels gebeurt op vrijwillige basis. Wel krijg je als fotograaf een unieke kans om bij de top in het amateurvoetbal te fotograferen in de tweede divisie. Een keer een zaterdagmiddag meelopen met één van de fotografen is een mogelijkheid.

Als je het leuk lijkt om te gaan fotograferen bij competitiewedstrijden stuur dan een mailtje naar [email protected] met daarin je gegevens en er zal dan zo spoedig mogelijk contact opgenomen worden met je.

Eventuele vragen kunnen ook naar dit mailadres worden gestuurd.

 

We hopen op enthousiaste reacties.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

28
mei
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Kantine IJsselmeervogels

4
juni
Fietspuzzeltocht

Fietspuzzeltocht
Kantine IJsselmeervogels

5
juni
Voetbalcity

Voetbalcity
Hoofdveld IJsselmeervogels

8
juni
25 jaar NAS: Qmusic The Party

25 jaar NAS: Qmusic The Party
Sporthal de Toekomst

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's