Nieuws

Volgen op

Evenementen december

December zit weer vol met evenementen. Hier volgt een overzicht:

Maak a.s. vrijdagavond kennis met het seniorenvoetbal

Aanstaande vrijdag is een bijzondere avond bij IJsselmeervogels. Het is namelijk een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met het seniorenvoetbal bij IJsselmeervogels. Een rood-blauwe derby bij het damesvoetbal, 35+-voetbal, zaalvoetbal en een rood-groene dorpsderby bij het reguliere seniorenvoetbal. Bijna alle varianten van het seniorenvoetbal komen deze avond aan bod en het belooft daardoor - zeker qua gezelligheid - een 'Super Friday' te worden!

Fantastische Culinaire Veilingavond met dito resultaat

De Culinaire Veilingavond 2018 van IJsselmeervogels zit erop en wat een succes was het! Ruim 400 aanwezigen zagen vrijdagavond 2 november aan het eind van de avond een cheque van maar liefst 152.607 euro als resultaat van de avond. De financiering van het nieuwe clubhuis is hiermee rond.

Uitslag Culinaire Veilingavond-Loterij

Vrijdagavond werd er tijdens de culinaire veilingavond een loterij georganiseerd. Het volledige aantal loten werd verkocht en het maakte de toch al megagezellige avond nóg een beetje gezelliger. De trekking was tevens live te volgen via Facebook Live waardoor diverse leden en loterijdeelnemers ook via internet wat van de avond mee konden krijgen. De volledige uitslag treft u hieronder.

Algemene Ledenvergadering

Op woensdag 31 oktober zal de algemene ledenvergadering (ALV) gehouden worden in de kantine van IJsselmeervogels.
Aanvang: 20:00 uur.

Rasartiest René Lulofs op Culinaire Veilingavond

De Projectgroep Culinaire Veilingavond 2018 is erin geslaagd René Lulofs als avondvullend entertainment te strikken. De rasartiest en entertainer uit het noorden van het land zal aanstaande vrijdag met zijn warme stemgeluid en one-man-band alle exclusieve gasten op de Veilingavond een topavond bezorgen.

Loterij met superprijzen: verkoop zaterdag van start

Zaterdag gaat de loterij voor de culinaire veilingavond van start. Bij deze loterij maakt iedere deelnemer - dus niet alleen de bezoekers van deze avond - kans op fantastische prijzen. Zaterdag zal op diverse plekken op ons sportpark de verkoop plaatsvinden.

Tongavond trekt veel bekijks

Vrijdagavond organiseerde IJsselmeervogels de eerste Tongavond. Een avond waarbij voor een vast bedrag sliptong gegeten kon worden. Het werd een topavond waarbij ruim tweehonderd man genoot van gebakken vis, entertainment en bovenal een beregezellige avond. Het grote succes bleek aan het eind van de avond toen een cheque van maar liefst € 22.375 de lucht in ging.

Fantastische kavels op Culinaire veilingavond

De A-selectie van IJsselmeervogels rijdt er al in rond en wellicht u ook: De Mini Countryman. Dat is een van de fantastische kavels die tijdens de Culinaire Veilingavond op 2 november onder de hamer door gaan.

Eerste presentatiegids uitgereikt

Afgelopen zaterdag bracht IJsselmeervogels de presentatiegids voor het seizoen 2018/19 uit, zoals inmiddels gebruikelijk op de eerste thuiswedstrijd van de competitie. De uitreiking van het eerste exemplaar vond plaats na afloop van de wedstrijd IJsselmeervogels - VVSB in de Salentein Lounge.

Alle evenementen

Evenementen

14
dec
Bingo! 14 december 2018

Bingo! 14 december 2018
Kantine IJsselmeervogels

18
dec
Vrijwilligersavond / Kerstborrel

Vrijwilligersavond / Kerstborrel
Kantine IJsselmeervogels

22
dec
Jeugdkersttoernooi KRV

Jeugdkersttoernooi KRV
Sporthal de Toekomst

27
dec
Jeugdkersttoernooi JO10/JO11

Jeugdkersttoernooi JO10/JO11
Sporthal de Toekomst

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's