Nieuws

Volgen op

Eerste presentatiegids uitgereikt

Afgelopen zaterdag bracht IJsselmeervogels de presentatiegids voor het seizoen 2018/19 uit, zoals inmiddels gebruikelijk op de eerste thuiswedstrijd van de competitie. De uitreiking van het eerste exemplaar vond plaats na afloop van de wedstrijd IJsselmeervogels - VVSB in de Salentein Lounge.

Overhandiging

Hoewel de verzending en bezorging van de gids al voor de uitreiking in gang is gezet en ook al diverse leden enthousiast op social media hadden gereageerd op deze editie, volgde zaterdag de officiële overhandiging. Stephan Nagel bood namens de mediacommissie een symbolisch eerste exemplaar uit aan secretaris Theo Muijs.

Stephan Nagel sprak na een introductie door Salentein Lounge-gastheer Pierre van der Gijp de aanwezige sponsoren en gasten kort toe. Hij dankte de vele vrijwilligers die ervoor gezorgd hebben dat deze editie andermaal een succes werd en reikte vervolgens de eerste editie uit.

Beleid

De presentatiegids gaat met name over de beleidskeuzes die IJsselmeervogels de afgelopen jaren maakte en die steeds meer aan het oppervlak komen. Het nieuwe clubhuis van de club komt diverse malen ter sprake, maar ook de toetreding van steeds meer 'eigen jongens' in de A-selectie komt uitgebreid aan bod. Het is per slot van rekening iets waar we trots op zijn.

Mede door de inzet van De Bunschoter, die net als de afgelopen jaren zowel een aantal redacteuren ter beschikking stelde als het gehele drukwerk in handen had, kon een 72-paginadik magazine worden afgeleverd. In de herkenbare IJsselmeervogels-huisstijl is iedereen weer op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club. 

Een gids waar we als club enorm trots op zijn. Dank aan alle vrijwilligers die dit weer een succes hebben gemaakt.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Feestmarkt 2019

Feestmarkt 2019
Sportpark De Westmaat

17
mei
Bingo 17 mei

Bingo 17 mei
Kantine IJsselmeervogels

18
mei
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

25
mei
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's