Nieuws

Volgen op

Fantastische kavels op Culinaire veilingavond

De A-selectie van IJsselmeervogels rijdt er al in rond en wellicht u ook: De Mini Countryman. Dat is een van de fantastische kavels die tijdens de Culinaire Veilingavond op 2 november onder de hamer door gaan.

Daarnaast kunt u als bezoeker van de Culinaire Veilingavond 2018 op diverse andere arrangementen bieden. Wat te denken van een vierdaags Formule 1-arrangement naar Dubai om daar de Grand Prix van Abu Dhabi mee te maken? Of een topwedstrijd, zoals Manchester City - Arsenal of Barcelona - Real Madrid?

Mini Countryman, een van de kavelsDe Mini Countryman... een van de vele fraaie kavels!

Ook als u dichter bij huis wilt blijven zit u goed op deze avond. Zo is een luxe viergangendiner voor zes personen in Restaurant Het Bergpaviljoen een van de kavels. Of kunt u meesterroker Frank van den Bos zijn palingrookkunsten aanschouwen als hij voor acht personen gerookte paling met bijpassende wijn op locatie voor u serveert.

Bovenstaande is slechts een kleine greep uit de uiteenlopende lijst van op dit moment 40 kavels. Nog elke dag worden gekeken naar aantrekkelijke kavels die een verrijking zijn voor de Culinaire Veilingavond van vrijdagavond 2 november. Een avond waar een veiling gecombineerd wordt met een heerlijk diner en divers entertainment.

Nog niet gereserveerd? Doe dat dan nu, via deze link: reserveer nu!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

22
feb
Officiële opening kantine

Officiële opening kantine
Kantine

1
mrt
Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.

Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.
Kantine IJsselmeervogels

15
mrt
Echte Mannen Bingo

Echte Mannen Bingo
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's