Nieuws

Volgen op

Beperkte toegang derby voor houders van KNVB-pas en bestuurspas CVTD

Houders van een bewijs van vrije toegang amateurvoetbal hebben niet automatisch toegang tot de Spakenburgse derby IJsselmeervogels - Spakenburg op zaterdag 19 januari

Vanwege de grote vraag naar kaarten, en de toeloop van houders van een bewijs van vrije toegang in het verleden, is in overleg met de KNVB afgesproken dat een beperkt aantal kaarthouders toegang krijgt. Zij moeten zich hiertoe van tevoren (t/m uiterlijk woensdag 16 januari aanmelden per e-mail via [email protected] en krijgen dan een bevestiging dat een kaart klaar gelegd zal worden bij de kassa bij de hoofdingang.

Om ongewenste taferelen te voorkomen is het verzoek aan allen, die een bewijs van vrije toegang hebben, zich aan deze procedure te houden. IJsselmeervogels behoudt zich het recht voor om onaangekondigd bezoek de toegang te weigeren, ook als een bewijs van vrije toegang kan worden getoond.

Ook de door de CVTD verstrekte bestuurspassen geven geen toegang tot het sportpark. Enkel aan wedstrijdanalisten en/of scouts van de volgende tegenstanders van beide teams (Barendrecht en Scheveningen) wordt toegang verleend met de bestuurspassen van de CVTD. Ook dezen wordt verzocht zich van tevoren te melden per e-mail via [email protected].

Wij rekenen op uw medewerking.

Bestuur vv IJsselmeervogels

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

15
feb
Gooische Vrouwenbingo

Gooische Vrouwenbingo
Kantine

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's