Nieuws

Volgen op

Aart van den Hoogen nieuwe wedstrijdsecretaris

Met het seizoen 2018-2019 komt ook het een einde aan de periode dat Ronald Jan Heek wedstrijdsecretaris is. Met ingang van het nieuwe seizoen wordt hij opgevolgd door Aart van den Hoogen.

 Maar liefst 7 jaar heeft Ronald Jan de rol van wedstrijdsecretaris vervuld. Vele uren heeft hij in de club gestoken en dat is niet onopgemerkt gebleven. Namens alle trainers, leiders, spelende leden, scheidsrechters en anderen met wie je in zo'n functie te maken hebt, hierbij nogmaals onze hartelijke dank aan Ronald Jan. In het meest recente Vogelnieuws (dat ieder moment op uw deurmat kan vallen) kunt u een uitgebreide terugblik/afscheidsinterview met Ronald Jan lezen.

Wij zijn blij te kunnen melden dat we er in geslaagd zijn een opvolger te vinden. De afgelopen weken was hij al veelvuldig te vinden aan de zijde van Ronald Jan om op deze manier al zo veel mogelijk op te steken van het reilen en zeilen van de vereniging: Aart van den Hoogen is met ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe wedstrijdsecretaris. Waar nodig zal Ronald Jan nog beschikbaar zijn om in raad en daad bij te staan.

Een uitgebreide kennismaking met Aart kunt u lezen in de komende editie van de presentatiegids, die aan het begin van het seizoen zal verschijnen. Wij wensen Aart veel succes toe in zijn nieuwe functie.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

16
okt
Ledenevent Rabobank

Ledenevent Rabobank
Kantine IJsselmeervogels

18
okt
Bingo

Bingo
Kantine IJsselmeervogels

25
okt
Zwemfestijn op vrijdag 25 oktober

Zwemfestijn op vrijdag 25 oktober
Zwembad De Duker

21
dec
Jumbo Kersttoernooi

Jumbo Kersttoernooi
Sporthal 'De Toekomst'

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's