Nieuws

Volgen op

Geurt de Graaf benoemd tot erelid

Tijdens de algemene ledenvergadering is Geurt de Graaf door het bestuur voorgedragen als erelid. De aanwezige leden hebben unaniem ingestemd met het voorstel waardoor het erelidmaatschap een feit werd. Geurt ontving de erepenning en een bos bloemen en het welverdiende applaus op de ledenvergadering.

Geurt begon op 12-jarige leeftijd met voetbal, eerder kon nog niet in de tijd. Zijn carrière reikte tot het tweede elftal. Het tweede was zijn eindstation. Wel een broer in het eerste, een broer in het bestuur en een broer in de horeca van de club. Veel rooiere families tref je niet aan. Na een beenbreuk eindigde een sportieve carrière, maar was wel het begin van een glansrijke vrijwilligerscarrière

Als vrijwilliger heeft hij een breed scala van functies vervuld: Twee tot soms drie keer per week gras maaien op de Oostmaat en grensrechter waar nodig. Na de verhuizing naar de Westmaat kwam Geurt in het bestuur, in wat we nu noemen de rol van Algemene Zaken en dat voor een periode van maar liefst twaalf jaar. Na zijn bestuursperiode regelde hij jarenlang sponsoren voor de wedstrijdbal van het eerste. Ook was hij facilitair actief: Met de fiets langs de velden en de cornervlaggen binnenhalen. Geurt was nooit te groot om ook dat soort taken te verrichten.

Geurt is een vrijwilliger die op de achtergrond ontzettend veel deed voor de club, in alle bescheidenheid, als een voorbeeld voor velen. Om die reden zijn we als club trots en blij om Geurt de Graaf als erelid benoemd te mogen hebben. 

Geurt erelid

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen