Nieuws

Volgen op

Koningsdag vier je bij ons!

Op woensdag 27 april is het Koningsdag! En wat doe je dan...? Die dag breng je natuurlijk een bezoek aan het Grootste Oranje Evenement van Spakenburg: de IJsselmeervogels Feestmarkt 2022!

Al jaren is de feestmarkt een begrip binnen en buiten Bunschoten-Spakenburg. Voor de jongste jeugd is er een speelparadijs opgezet dat - afhankelijk van de weersomstandigheden - binnen of buiten wordt geplaatst. Voor de oudere jeugd en de volwassenen zijn er diverse spellen te spelen, maar is er ook voldoende ruimte en gelegenheid om met elkaar op het terras te zitten. Denk aan onder meer het XXL-tribunespel en het rad van avontuur! 

Dat kan onder het genot van een groot en divers palet aan eten en drinken en wordt ondertussen begeleid door gezellige muziek. Er is dus geen enkele reden om met Koningsdag ergens anders heen te gaan naar Sportpark de Westmaat!

Overigens zijn we nog wel op zoek naar een aantal vrijwilligers. Hoe meer vrijwilligers, hoe groter de gezelligheid en het succes van de dag. Dit hoeft niet de hele dag: een dagdeel mag natuurlijk ook. Aanmelden kan bij Robert de Graaf (06-42315844), Patrick van de Bos (06-22438075) of Gijs de Graaf (06-41507284)

koningsdag staand

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen