Nieuws

Volgen op

Trots en dankbaarheid overheerst na succesvolle Feestmarkt

Afgelopen woensdag vierden we de verjaardag van de Koning met onze Rode familie op De Westmaat. En wat was het een succes! Met dank aan het fantastische weer en iedereen die stond te springen om er deze feestdag na twee jaar eindelijk weer wat van te maken, kijken we terug op misschien wel een van de meest succesvolle feestmarkten in onze clubhistorie. Het bewijst eens te meer dat we meer zijn dan een voetbalclub en dat we dus een belangrijke rol vervullen in de lokale gemeenschap.

Zo'n succes is niet vanzelfsprekend. Met dank aan een flink aantal sponsoren, onze mediacommissie, onze vele vrijwilligers die in de voorbereiding, tijdens de feestmarkt en na afloop in verschillende vormen hun bijdrage hebben geleverd, liep vrijwel alles op rolletjes. Het ging op een gegeven moment zo hard, dat het bier harder over de bar ging dan het gekoeld en aangevuld kon worden. Het maakt ons als Events trots om onze Rooie familie weer zo verenigd te zien en ook om onze vertrouwde schare vrijwilligers verjongd te zien worden met de generatie van de toekomst.

Inmiddels zijn de individuele prijzen van het Mega Tribunespel bekendgemaakt en hebben velen hun prijs afgelopen donderdag al verzilverd. Aanstaande dinsdag volgt de tweede en tevens laatste ophaalavond voor de prijzen, van 19:00 - 20:00 uur in het Sponsorhome. Etenswaren (o.a. natte keek, appeltaarten) die woensdag blijken te zijn overgebleven, komen wat ons betreft in aanmerking voor een goed doel. Doelen kunnen via de bekende kanalen contact met ons opnemen. De groepsprijzen heeft u nog van ons tegoed. Dat heeft alles te maken met het zorgvuldig selecteren van de deelnemers aan de groepsprijzen. Deze prijswinnaars maken we zaterdagochtend bekend via de website en de social media. In het prijzenassortiment zitten onder meer: een verzorgde bottertocht, 10x een krat bier, een jaar lang een buckets met vleugels op de donderdagavond en een eigen tafel op de tongavond. Houd hiervoor onze website in de gaten.

Een dank-je-wel aan iedereen die in wat voor vorm zijn bijdrage heeft geleverd aan dit succes!

IJsselmeervogels Events

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen