Nieuws

Volgen op

Publiek nog steeds welkom - geen kaarten aan de kassa

Zojuist (vrijdagavond 9 juli) zijn er nieuwe coronabeperkingen afgekondigd. Publiek blijft morgen welkom, uiteraard geldt de 'anderhalvemeterregel'.

Toegang

Voor deze wedstrijd is er geen kaartverkoop. De toegang is gratis voor leden en sponsoren die zich van tevoren hebben aangemeld. Het is niet meer mogelijk om online kaarten te bestellen.

Er zijn morgen geen kaarten meer te verkrijgen aan de kassa. We doen een dringend beroep om niet op de bonnefooi naar het sportpark af te reizen.

Sponsorhome gesloten!

Gedurende deze oefencampagne is het sponsorhome niet beschikbaar wegens werkzaamheden. U bent van harte welkom in het clubhuis, op het terras, of bij een van de pantry's.

Zitplaatsen

Sponsoren en tribunejaarkaarthouders kunnen, nadat zij het sportpark zijn binnen gekomen met hun digitale ticket, ter plaatse een ticket voor een zitplaats krijgen, zo lang de voorraad strekt, op vertoon van een tribunepas of sponsorpas.. Deze kaarten zijn voorzien van een stoelnummer. U wordt dringend verzocht om ook die zitplaats te gebruiken.

Ook het aantal zitplaatsen is danig beperkt. De zitplaatsen die gebruikt kunnen worden zijn voorzien van een groene sticker. De kans dat u op uw gebruikelijke plaats kunt zitten is zeer gering. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Uitsupporters

Voor de supporters van De Graafschap is er een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Deze worden via De Graafschap verspreid. Supporters van De Graafschap wordt vezocht om zich te melden bij ingang Zuid-E van het sportpark.

Tenslotte

We doen een dringend beroep op alle bezoekers om te allen tijde anderhalve meter afstand te bewaren en de aanwijzigingen in acht te nemen. Wij rekenen op uw medewerking.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

13
aug
IJsselmeervogels 90 jaar Release Event

IJsselmeervogels 90 jaar Release Event
De Westmaat

31
aug
IJsselmeervogels 90 Jaar

IJsselmeervogels 90 Jaar "Dag van de Ouderen"
NAS-Plein

Alle evenementen