Nieuws

Volgen op

Kantine/Clubhuis IJsselmeervogels beste van het land

De kantine of het clubhuis (hoe u het noemen wilt) van IJsselmeervogels is door de Nederlandse Horeca Prijzen officieel uitgeroepen tot Sportkantine/Clubhuis van het Jaar. De award werd maandag uitgereikt tijdens een feestelijke huldiging in Studio's Aalsmeer.

De Nederlandse Horeca Prijzen zijn de awards voor horecagelegenheden die volgens hun gasten een titel verdienen. In de categorie sportkantine/clubhuis kreeg de kantine van IJsselmeervogels de meeste stemmen in de gemeente Bunschoten en provincie Utrecht. Bij het stemmen mochten de gasten van de deelnemende horecagelegenheden cijfers geven voor de prijs-/kwaliteitverhouding en klantvriendelijkheid.

Eerder al werd ons clubhuis op basis van stemmen de beste van de provincie Utrecht. Een gemiddeld rapportcijfer van 9.37 (290 stemmen) gaf daarbij de doorslag. Een vakjury riep onze mooie kantine, dat vorig jaar een metamorfose onderging, uit tot de landelijke winnaar. We zijn trots en blij met de waardering voor ons clubhuis en zien dit ook zeker als waardering naar alle vrijwilligers die direct of indirect aan dit succes hebben bijgedragen.

Foto van het clubhuis

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen