Nieuws

Volgen op

De "Rode Draad"

Zoals u ongetwijfeld hebt gehoord wil het bestuur van IJsselmeervogels leden die langer dan 50, 60 of zelfs 70 jaar lid zijn in het zonnetje zetten.

Bij wijze van aftrap heeft Wouter Hopman op de ledenvergadering van 28 mei van dit jaar als eerste de versierselen die horen bij het lidmaatschap van de “Rode Draad” in ontvangst mogen nemen. Graag willen we daar een vervolg aan geven met alle andere leden die al zo lang lid zijn van onze vereniging.

Het blijkt echter niet mogelijk om deze informatie vanuit de ledenadministratie te halen. Ergens in het verleden is van velen de aanmelddatum verloren gegaan. Daarom doen we een beroep op uw geheugen. Leden die 55 jaar of ouder zijn hebben we aangeschreven met het verzoek naar eer en geweten door te geven wanneer ze lid zijn geworden. Velen hebben inmiddels gereageerd, maar nog lang niet allemaal.

Weet u zelf dat u langer lid bent dan 50, 60 of 70 jaar, dan verzoeken we u vriendelijk om dat aan ons door te geven. Dat kan bij voorkeur door ons aan te schieten, of via een e-mail naar [email protected]. Schroomt u alstublieft niet om dit aan ons door te geven.

Het was onze ambitie om nog in 2019 tot uitreiking over te gaan, maar omdat we nog veel reactie verwachten hebben we besloten om dit bij de ALV in het voorjaar te gaan doen. We houden u op de hoogte!

 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen