Nieuws

Volgen op

G-teams zaterdag centraal vanwege samenwerking met ING

Aanstaande zaterdag zullen de G-teams van IJsselmeervogels een centrale rol vervullen bij IJsselmeervogels. Die dag zullen ING en Fonds Gehandicaptensport zich namelijk verbinden aan IJsselmeervogels.

Om dit heuglijke moment extra luister bij te zetten zullen onze G-voetballers een onderlinge wedstrijd afwerken. Op het hoofdveld zal om 13.30 uur afgetrapt worden, door leden van het G-team en het JG-Team. Van deze wedstrijd zullen opnames gemaakt worden door Voetbal International. VI is als mediapartner verbonden aan Fonds Gehandicaptensport en zal deze wedstrijd vastleggen.

Verder zullen er door VI beelden gemaakt worden in het kader van het tekenen van een sponsorovereenkomst tussen ING en IJsselmeervogels. ING zal als hoofsponsor G-teams gedurende 4 jaren de activiteiten van de G-teams van IJsselmeervogels financieel ondersteunen. IJsselmeervogels geldt vanuit Fonds gehandicaptensport en ING als rolmodel voor het ontwikkelen van de gehandicaptensport binnen het Nationale G-voetbalplan.

IJsselmeervogels nodigt iedereen uit om zaterdagmiddag de G-teams aan te komen moedigen en getuige te zijn van de samenwerking tussen ING, Fonds Gehandicaptensport en IJsselmeervogels.

Persbericht: v.v. IJsselmeervogels en ING sluiten sponsorovereenkomst gehandicaptenvoetbal

Terug

Deel via
Alle video's

Recente media

Alle video's