Nieuws

Volgen op

Chiazor op proef bij De Graafschap

Dylan Chiazor werkt deze week een proefstage af bij De Graafschap. Inzet is het binnenhalen van een profcontract bij de Doetinchemse eredivisionist door de 21-jarige aanvaller.

Chiazor is vorige week vervroegd met de voorbereiding op het seizoen 2019/20 gestart. De vleugelaanvaller sloot namelijk aan bij Team VVCS, het team dat een podium biedt om een contract bij een profclub te verdienen. 

Deze week is Chiazor, die in het verleden al in de jeugdopleiding van Almere City en Ajax speelde, dus aangesloten bij de selectie van Mike Snoei. Op donderdag 4 juli speelt De Graafschap in die voorbereiding een oefenduel in Aalten tegen de lokale amateurclub AZSV (om 19:00 uur). Twee dagen later, op zaterdag 6 juli, speelt De Graafschap eveneens in Aalten maar dan op het complex van AD '69, tegen de Poolse profclub Zaglebie Lubin (17:00). In beide wedstrijden krijgt Chiazor in wedstrijdverband mogelijkerwijs de gelegenheid om zichzelf te laten zien.

Sinds deze zomer is Berry Powel als hoofdscout betrokken bij De Graafschap. Powel en Chiazor speelden van de winter van 2017 tot de zomer van 2018 samen bij IJsselmeervogels. Chiazor heeft bij IJsselmeervogels nog een contract tot de zomer van 2020.

Chiazor in actie tegen De Graafschap, in de voorbereiding van vorig seizoen

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen