Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels loot FC Den Bosch

IJsselmeervogels is zaterdagavond in de loting voor de eerste ronde van de KNVB beker gekoppeld aan FC Den Bosch. IJsselmeervogels speelt de wedstrijd op de eigen Westmaat. De wedstrijd zal gespeeld worden op dinsdag 29, woensdag 30 of donderdag 31 oktober.

In onderling overleg tussen de clubs en de KNVB zal de wedstrijddatum en aanvangstijd worden vastgesteld. Het bekertreffen zal voor IJsselmeervogels in ieder geval vallen tussen de competitiewedstrijden tegen De Treffers (26 oktober, uit) en Jong Volendam (2 november, thuis). FC Den Bosch neemt het in de omliggende week op tegen Go Ahead Eagles (25 oktober, uit) en Helmond Sport (1 november, thuis). Een wedstrijd op donderdag 31 oktober lijkt daarmee op voorhand uitgesloten.

FC Den Bosch

FC Den Bosch kent tot nu toe een moeizame start in de Keuken Kampioen divisie. Na vier speelrondes behaalde de ploeg van de 35-jarige talentvolle trainer Erik van der Veen slechts twee punten. De club is ondertussen verwikkeld in een juridische strijd met Kakhi Jordania, waardoor het afgelopen zomer maar beperkt kon investeren in de selectie en ondertussen ervaren (huur)spelers zag vertrekken. Desalniettemin kent de ploeg met spelers als Paco van Moorsel, Danny Verbeek, Jizz Hornkamp en doelman Wouter van der Steen nog voldoende kwaliteit.

De wedstrijd zal een speciaal karakter hebben voor Jeffrey Buitenhuis. De 27-jarige IJsselmeervogels-verdediger speelde van 2005 tot 2014 in de jeugdopleiding en het eerste elftal van FC Den Bosch en speelde ruim 50 duels in dienst van de Blue White Dragons. 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

18
juli
Herubo-toernooi

Herubo-toernooi
Sportpark de Westmaat

24
juli
Buitenbingo

Buitenbingo
Terras voor het clubhuis

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's