Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels versterkt zich met Stef Brummel

Stef Brummel maakt per direct de overstap naar IJsselmeervogels. De 21-jarige doelman komt over van Jong Vitesse en tekent een contract tot het einde van dit seizoen, onder voorbehoud van goedkeuring van de overschrijving door de KNVB.

De 1,79 meter lange Brummel stond de afgelopen jaren te boek als groot talent, maar zag vorig seizoen een kink in de kabel komen vanwege een zware blessure. Voor die blessure deed hij in twee seizoenen al ervaring op in de Tweede divisie en de Derde divisie zondag.

De in Apeldoorn geboren en in Epe opgegroeide Brummel begon zijn voetballoopbaan als F-pupil bij SV Epe. In de E-jeugd meldde de jeugdopleiding van Vitesse/AGOVV zich al bij de familie Brummel voor een overstap. Sindsdien staat het leven van Stef Brummel, die op korte termijn gaat verhuizen naar Apeldoorn, in het teken van keepen en schopt hij het door de jaren heen tot keeper van Jong Vitesse.

André van Diermen over het aantrekken van Brummel: "Vanwege de transfer van Mike Grim, waren we genoodzaakt om ons keepersbestand weer op peil te brengen. Met Stef binden we een talentvolle doelman die met zijn goede reflexen en meevoetballende kwaliteiten een waardevolle aanvulling is voor onze selectie. Naast zijn keeperskwaliteiten is hij een sympathiek persoon, die weet op welke vlakken hij zichzelf nog wil verbeteren."

We feliciteren Stef met zijn overstap naar IJsselmeervogels en wensen hem veel sportief succes toe.

Foto: Orange Pictures

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen