Nieuws

Volgen op

Joey Lieshout naar Wormatia

Joey Lieshout speelt vanaf komend seizoen voor Wormatia Worms, uitkomend in de Duitse Oberliga. Het verblijf van de spits blijft zodoende beperkt tot een seizoen.

Lieshout kwam vorig jaar van De Graafschap naar IJsselmeervogels, maar speelde als gevolg van de coronacrisis nauwelijks voor de Rooien. Zijn inbreng bleek beperkt tot slechts een invalbeurt in het (korte) seizoen 2020-21.

De spits, die hiervoor speelde voor De Graafschap, Hollandia en Always Forward, was eerder dit seizoen al op proef in Duitsland en heeft nu zijn gewenste overstap te pakken. We feliciteren Joey Lieshout dan ook met deze overstap.

Naast Joey Lieshout vertrekken ook Gerry Vlak (Kon. HFC), Sanny Monteiro, Robbert Olijfveld (beiden Rijnsburgse Boys), Huib Oversloot (ARC), Mike van den Ban (Quick Boys), Frenkie Overmars (DVS ’33), Arwin van Soest (v.v. Scherpenzeel), Achraf Douiri (FC Volendam), Ahmed el Azzouti (v.v. Katwijk), Vincent Muis en Bjorn van Gorkom (beiden USV Hercules). Kevin van Diermen en Maikel de Harder hangen de voetbalschoenen aan de spreekwoordelijke wilgen.

Joey Lieshout in actieFoto: IJsselmeervogels Media / Stephan Nagel

Terug

Deel via