Nieuws

Volgen op

Martis opgeroepen voor nationale ploeg

Bradley Martis is opgeroepen voor de nationale ploeg van Curaçao. De 23-jarige linkerverdediger is een vaste waarde in de selectie en is opgeroepen in het kader van wedstrijden in de Nations League.

Curaçao neemt het op vrijdag 3 juni, maandag 6 juni en vrijdag 10 juni op tegen Honduras en Canada. Eerst is een dubbele ontmoeting met de Hondurese selectie, eerst op het eigen eiland en drie dagen later in Honduras, in het Estadio Olímpico Metropolitano (San Pedro Sula). Enkele dagen later volgt de uitwedstrijd in Vancouver, tegen Canada. Dit alles in het kader van de CONCACAF Nations League, waar Curaçao is ingedeeld in Poule C.

Bradley Martis zal op 27 mei naar Curaçao vertrekken om zich met het team van bondscoach Art Langeler en zijn staf, met daarin assistent Gillian Justiana, voor te bereiden op het duel. Op zaterdag 11 juni reist de wingback weer terug naar Nederland. Hierdoor kan hij nog spelen in de midweekse wedstrijd tegen Katwijk op woensdag 25 mei, maar zal hij de duels met GVVV en AFC missen.

Vanaf deze plaats heel veel succes en plezier gewenst, Bradley!

spaijs martis

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen