Nieuws

Volgen op

Van Soest vervolgt loopbaan bij Scherpenzeel

Arwin van Soest speelt volgend seizoen bij v.v. Scherpenzeel. De Hoofdklasser maakte de komst van de 22-jarige aanvallende middenvelder deze week wereldkundig. Van Soest was bezig aan zijn eerste seizoen op De Westmaat en eerder werd bekend dat hij bij IJsselmeervogels zou gaan vertrekken. 

“Ongekend trots kan de TC van v.v. Scherpenzeel melden zich versterkt te hebben met de talentvolle aanvallende middenvelder Arwin van Soest uit Schoonrewoerd“ schrijft v.v. Scherpenzeel op haar website. “Een carrièrevervolg bij een hoofdklasser met ambitie en daarbij als speler doorontwikkelen en speelminuten maken gaf hem de doorslag. Scherpenzeel krijgt met de 22-jarige middenvelder een groot talent in hun gelederen. De jonge speler is sterk, snel en heeft een enorm loopvermogen.”

Mutaties

Eerder werd al bekend dat Mike van den Ban komend seizoen zijn loopbaan vervolgt bij Quick Boys. Ook Ahmed el Azzouti maakt de overstap naar Katwijkse gemeentegrond. Robbert Olijfveld en Sanny Monteiro zullen de loopbaan vervolgen bij Rijnsburgse Boys. Huib Oversloot en Frenkie Overmars hebben nog geen uitsluitsel gegeven over het vervolg van hun loopbaan. Maikel de Harder hangt na dit seizoen de voetbalschoenen aan de spreekwoordelijke wilgen.

Daar tegenover staat de komst van Jesse Wielinga (SteDoCo), Daniel van Son, Khalid Tadmine (beiden Kon.HFC), Darren Rosheuvel (Wooter Academy), Steven Sánchez Angulo (v.v. Katwijk) en Ilias Boudouni (OFC Oostzaan).

Terug

Deel via