Nieuws

Volgen op

Verdonkschot naar RKVV Velsen

Ted Verdonkschot stapt na dit seizoen over naar RKVV Velsen. De 56-jarige in Haarlem woonachtige trainer kwam dit weekend tot overeenstemming met de ploeg uit Velsen en tekende een contract voor één seizoen. 

Verdonkschot kwam vorige maand in samenspraak met de technische commissie van IJsselmeervogels tot de conclusie om na dit seizoen te vertrekken. Eerder werkte hij onder meer bij Koninklijke HFC, HHC Hardenberg, Quick Boys en Rijnsburgse Boys.

Voor de camera van Fox Sports reageerde Verdonkschot zaterdag al op de ophanden zijnde overstap: “Dat is bij mij tien minuten vandaan. RKVV Velsen is een hele enthousiaste groep spelers, met daarboven jonge bestuurders. De afgelopen twee seizoenen heeft Martin Haar daar voor de groep gestaan. Hij heeft het daar prima gedaan, is vorig jaar kampioen geworden. Ze willen die stap gaan maken, maar wel geleidelijk. Dat lijkt me natuurlijk een geweldige uitdaging om daar deel van uit te maken.”

Velsen komt dit seizoen uit in de Zondag Hoofdklasse B, waar het in de middenmoot bivakkeert. We wensen Ted Verdonkschot succes bij deze nieuwe uitdaging en eveneens nog heel veel succes bij IJsselmeervogels in het huidige, lopende seizoen. 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen