Nieuws

Volgen op

Vier contractverlengingen

Steven Sánchez Angulo, Christos Ibrahim, Miguel Ramdas en Julian Prinsen spelen ook komend seizoen op de Westmaat. Het viertal kwam recentelijk tot overeenstemming met de technische commissie en tekende afgelopen weekend de daarbij behorende contractverlenging.

De 29-jarige Steven Sánchez Angulo kwam afgelopen zomer over van Katwijk. De Colombiaans-Nederlandse aanvaller annex middenvelder liet in het beperkt aantal wedstrijden die dit seizoen tot nu toe gespeeld is, zien over zowel scorend vermogen als een splijtende eindpass te beschikken. Beide partijen wilden graag door, wat tot een logische contractverlenging speelde.

Hetzelfde geldt voor Christos Ibrahim (19). De talentvolle tiener speelt sinds 2018 bij IJsselmeervogels en maakte in de zomer van 2020 de overstap naar de A-selectie. De multi-inzetbare Leusdenaar groeit langzaam maar zeker dichter richting een basisplaats, getuige zijn laatste twee basisplaatsen in Jack’s League en groeiende hoeveelheid speeltijd.

Miguel Ramdas (22) bewees vorig seizoen andermaal het positieve effect van het Onder 23-team. De vleugelverdediger annex middenvelder startte in 2020 in ons opleidingsteam na een periode bij Almere City FC en stootte dit seizoen door in de A-selectie, met acht officiële wedstrijden tot gevolg waarvan twee als basisspeler.

Ook Julian Prinsen verlengde zijn contract. De 20-jarige uit Amersfoort-Nieuwland afkomstige doelman zat dit seizoen al diverse malen op de bank en toont in Onder 23 geregeld een talent voor de toekomst te zijn. In het recente oefenduel met Zuidvogels zagen oplettende kijkers de doelman bovendien in actie komen, toen hij het keepersprobleem van de gasten oploste en als gastkeeper optrad.

We zijn blij met deze contractverlengingen en feliciteren Steven, Christos, Miguel en Julian met nog een jaar IJsselmeervogels!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

29
juni
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Salentein Lounge

2
juli
Instuif KRV op 2 juli 2022

Instuif KRV op 2 juli 2022
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen