Nieuws

Volgen op

Voorbeschouwing Koninklijke HFC - IJsselmeervogels

Na de doelpuntloze 0-0 puntendeling tegen Katwijk volgt zaterdag een uitwedstrijd in Haarlem tegen Koninklijke HFC.

De club van Gertjan Tamerus draait een wisselend seizoen en staan momenteel zevende op de ranglijst met 10 punten. Afgelopen zaterdag werd nog een sprongetje gemaakt vanaf plek negen na een knappe 2-3 overwinning bij de toenmalig koploper De Treffers. De speelronde hiervoor werd ook al een knap punt binnengehaald door een 0-0 gelijkspel bij AFC. Een week hiervoor werd thuis met 2-1 gewonnen van sv T.E.C.. Dat het met de vorm wel goed zit in Haarlem moge duidelijk zijn.

IJsselmeervogels heeft het traditioneel lastig tegen HFC. De laatste uitoverwinning dateert alweer van 10 maart 2018. Het was van de drie wedstrijden in Haarlem de enige overwinning. Destijds werd het 1-2. Oktay Öztürk was met twee treffers de grote man aan de kant van De Vogels.
Vorig seizoen ging IJsselmeervogels er zwaar af in Haarlem. Na 90 minuten voetballen stond er 4-1 voor de thuisclub op het scorebord. In de thuiswedstrijd wisten De Vogels wel te winnen. Tegen de verhouding in werd het 1-0 op De Westmaat.


Oktay Öztürk scoorde er twee in Haarlem

Met Mike van den Ban en Gerry Vlak zien we in de selectie van de Haarlemmers twee ex-Vogels. Aan de kant van IJsselmeervogels zien we Wessel Boer en Daniël van Son (mits fit), Khalid Tadmine, Kevin Sterling en assistent-trainer Paulo Meijndershagen terugkeren bij de club waar ze eerder werkzaam waren.

De wedstrijd in Haarlem vangt aan om 15:30 uur. Hier vindt u de routebeschrijving mocht u de wedstrijd per auto willen bezoeken. Mocht je niet in Haarlem aanwezig kunnen zijn is de wedstrijd via de radio (Radio M Utrecht via 93.1 FM of via de wedstrijd van RTV Utrecht) of via Twitter (via ons Twitteraccount) volgen.

Alvast een fijne wedstrijd en tot zaterdag!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen