Nieuws

Volgen op

Wegen met Youssef Blel scheiden na dit seizoen

Youssef Blel is bezig aan zijn laatste maanden bij IJsselmeervogels. De 21-jarige aanvaller en de technische commissie hebben in goed overleg besloten de samenwerking na dit seizoen te beëindigen. De linksbenige aanvaller kwam deze zomer over van derdedivisionist VVSB.

De aanvaller begon zijn loopbaan in de jeugdopleiding van het Alkmaarse AFC '34 tot hij in 2017 werd opgepikt door de jeugdopleiding van FC Volendam. Bij de 'Wijdbroeken' speelde hij een jaar in Onder 19 - waarin hij al speelminuten kreeg in de Derde divisie - en daarna twee seizoenen bij Jong FC Volendam, waarmee hij in zijn laatste seizoen in de Tweede divisie speelde.

Het seizoen daarna maakte de toen 19-jarige Nederlands-Tunesische aanvaller op het laatste moment de overstap naar competitiegenoot Quick Boys. De samenwerking werd van beide kanten niet wat men hoopte en na vier maanden werd de overeenkomst ontbonden, zodat Blel zich kon richten op een hernieuwd profavontuur. Die kans kwam er niet en aan het begin van vorig seizoen sloot de aanvaller aan bij derdeklasser Olympia Haarlem. Het was een schot in de roos, want door hersteld spelplezier scoorde de spits dertig doelpunten, verdeeld over competitie- en bekerduels. Die prestaties vielen op bij derdedivisionist VVSB. Zij sloegen in de winterperiode toe, waarna hij met zijn aanvalsspel én zijn twaalf goals en vijf assists indruk maakt.

Bij IJsselmeervogels kwam de sterke centrumspits tot op heden tot drie goals in elf wedstrijden. Het is nog niet bekend welke ploeg Youssef Blel komend seizoen vertegenwoordigt, maar we willen hem daar in ieder geval veel succes mee wensen. Daarnaast kijken we met hem uit naar een succesvolle tweede seizoenshelft en danken we hem voor zijn tot op heden getoonde inzet.

Blel1

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

3
nov
Veilingavond

Veilingavond
Sporthal De Toekomst

Alle evenementen