Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels Jumbo Jeugdtoernooi zeer geslaagd

De laatste week van het oude jaar en de eerste week van het nieuwe jaar stonden traditie getrouw in het teken van het kersttoernooi. Dat dit een geslaagd concept is blijkt. Meer dan honderden jeugdspelers uit eigen dorp en (ver) daar buiten genoten zichtbaar van het toernooi, Of dit in eigen team gebeurde of in een mix vorm, het voetbalplezier stond voorop!

De aftrap was, traditiegetrouw, voor de jongste spelers uit ons dorp. De Kleine Rooie Vogels, Smurfen en de Groene Tijgers genoten zichtbaar van het voetbalspel en de ouders niet minder!

Ook de dagen voor en na de kerst spatte het voetbal plezier de sporthal uit. De fanatieke supporters konden tijdens het toernooi genieten van het geboden en soms zeer spannende voetbalspel. 

De bekers, medailles en vaantjes droegen bij aan de feestvreugde al was de ene ploeg vergulder dan de andere met het behaalde resultaat. Dat het concept werkt bleek wel uit de vele complimenten die de Toernooicommissie mocht ontvangen.

Daarnaast werd ook de inzet van de horeca ploeg zeer gewaardeerd, die garant stonden voor het verwennen van de inwendige mens.

Na kerst werd het toernooi vervolgd maar aan al het mooie komt uiteindelijk een eind. Op 2 januari 2020 was de slotdag van het toernooi daar en mocht de toernooicommissie terug kijken op wederom een geslaagd toernooi. Dit was niet mogelijk geweest zonder onze toernooisponsor Jumbo Jan van Wincoop, scheidsrechters, horeca personeel, mediateam, facilitaire ploeg en bestuur.

Veel tijd om bij te komen heeft de toernooicommissie niet, de voorbereiding voor het IJsselmeervogels Jumbo Jeugdtoernooi zomer editie is inmiddels opgestart. We zien iedereen dan ook graag weer op zaterdag 27 juni bij het volgende toernooi op de velden!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen