Nieuws

Volgen op

Update trainersstaf jeugd 2020/21


De jeugdopleiding van IJsselmeervogels zit ondanks het afgebroken seizoen niet bij de pakken neer en is al volop actief met het inrichten van de trainersstaf van de verschillende jeugdteams voor het komende seizoen. Zoals bekend streven we een hoge kwaliteit na in onze jeugdopleiding en daar zijn deze aanstellingen het gevolg van. Op deze manier hopen we het hoge niveau waarop onze teams acteren vast te houden en spelers zo te ontwikkelen.

Onder 19

Onder 19-1 zal vanaf komend seizoen getraind worden door Dennis Chirino. De in Naarden geboren Chirino komt over van BFC Bussum, waar hij al enkele jaren de Onder 19 onder zijn hoede heeft. Als assistent zal Rogier Ibrahim hem ondersteunen. Hij is inmiddels een vast gezicht in deze lichting en doet dit vol enthousiasme.

Onder 19-2 heeft al jaar en dag Ruth van de Groep en Cor Vis als trainersstaf en beide heren zullen ook komend seizoen dit prestatieteam onder hun hoede nemen. 

Onder 17-1

Ralph Hovestad keert komende zomer terug bij IJsselmeervogels om zijn eerste stappen te zetten in het trainersvak. De voormalige verdediger van de A-selectie vertrok in 2018 als speler van de Westmaat en speelde daarna nog bij DOVO en USV Hercules. Deze zomer hangt hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen om als trainer aan de slag te gaan. Met Jaco Oosterveen krijgt hij een ervaren jeugdtrainer als assistent, die zich via het Onder 17-team verder wil ontwikkelen in het trainen van een bovenbouw-team.

Onder 16-1

Voor het Onder 16-team heeft IJsselmeervogels Fernando Avidago da Cunha aan zich weten te binden. De geboren Amsterdammer is sinds vorig seizoen in bezit van zijn UEFA B-diploma en werkte als jeugdtrainer onder meer bij AFC Amsterdam, Elinkwijk en Sporting Club de Portugal. Daarvoor was Avidago da Cunha als speler actief voor onder meer Swift.


Onder 15-1

Ruud van Esveld zal ook komend seizoen trainer zijn van IJsselmeervogels Onder 15-1. De trainer kwam in 2015 naar De Westmaat en is zodoende inmiddels een bekend gezicht in de jeugdopleiding. Dit seizoen had Van Esveld dit Onder 15-team ook al onder zijn hoede en had met dat team een plek verworven in de middenmoot van de derde divisie. Ruud zal komend seizoen geassisteerd worden door Jaimy Schaap, die bezig is met het behalen van zijn TC-2 (UEFA B) diploma. 

Onder 14-1

Rida Drissi is al enkele jaren actief binnen de jeugdopleiding van de Rooien en wordt daarin al jaren geassisteerd door Elias Acharif. Komend seizoen zullen zij het Onder 14 selectieteam onder de hoede hebben.

Onder 13-1

Addy Meester keert komend seizoen terug in de jeugdopleiding en wordt trainer van JO13-1. De trainer keert terug van SV Baarn, waar hij Onder 15 onder zijn hoede had. Addy wordt geassisteerd door Jaap Jan de Graaf, die vorig jaar als assistent bij Onder 14-1 actief was en daarnaast zelf als speler actief is binnen Heren 7.

Over de onderbouw zal binnenkort berichtgeving volgen.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen