Nieuws

Volgen op

Oud-verzorger George Bouman overleden

Vandaag bereikte ons het droeve bericht dat voormalig verzorger George Bouman op de gezegende leeftijd van 98 jaar is overleden.

Met zijn imposante gestalte en opvallende baard was George jarenlang een bekende verschijning in het amateurvoetbal. Vanaf seizoen 1972-1973 was hij bij IJsselmeervogels actief als verzorger van het eerste elftal. Via Jan Koelewijn, die eveneens als verzorger actief was, leerde George de club kennen. Hij leerde de spelers kennen, hoorde de succesverhalen en nog belangrijker; hij leerde de Spakenburgse mentaliteit kennen. Een aspect dat George enorm aansprak en waarin hij zijn taak als verzorger graag vervulde. 

George Bouman 20-04-1924 --- 04-08-2022

Deze taak heeft hij maar liefst 19 jaar met veel plezier vervuld. In die periode was IJsselmeervogels ook met George als verzorger enorm succesvol. Van die hoogtepunten genoot hij dan met volle teugen. Aan het einde van seizoen 1991-1992 hield hij het voor gezien. Hij was toen reeds 68 jaar en gaf graag het stokje over aan de nieuwe generatie jonge verzorgers. 

Ook het voetballen hield hij daarna wat voor gezien. Als fervent honkballiefhebber bezocht hij regelmatig diverse wedstrijden van deze tak van sport. Maar natuurlijk liet hij zich ook verschillende keren bij IJsselmeervogels zien. De club waar hij zoveel verhalen over kent en die voor altijd in zijn hart zat. 

IJsselmeervogels verliest in George Bouman een kundig masseur/verzorger en aimabel mens. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en nabestaanden. Wij wensen hen de troost en kracht van onze Hemelse Vader toe om dit verdriet te dragen.

Namens het bestuur,

Tijmen de Graaf
Archivaris IJsselmeervogels

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

13
aug
IJsselmeervogels 90 jaar Release Event

IJsselmeervogels 90 jaar Release Event
De Westmaat

31
aug
IJsselmeervogels 90 Jaar

IJsselmeervogels 90 Jaar "Dag van de Ouderen"
NAS-Plein

Alle evenementen