Nieuws

Volgen op

Geslaagde Sligro-avond

Afgelopen dinsdag werd voor de tweede achtereenvolgende keer door onze sponsor Sligro een avond voor medesponsoren georganiseerd. Ook de businessclub van Dovo was weer uitgenodigd.

Na een ontvangst in stijl met een glaasje prosecco werden wij hartelijk welkom geheten door onze gastheren Berto de Graaf en Thomas van Schie. De ca. 160 aanwezigen werd opgedeeld in 4 groepen die rondgeleid werden naar de diverse vers-presentaties. Zowel bij de groente, vis, wild en vleesafdeling werden we geïnformeerd over de vele mogelijkheden en smaken. Uiteraard gingen de hapjes rijkelijk rond en was er alom bewondering voor de smaak en opmaak van de gepresenteerde producten.

Na een uur kreeg het visserskoor o.l.v. Cor Severeijnse het podium en bracht een aantal voor ons bekende liederen ten gehore. Voor onze sponsoren misschien al wel gewoon, maar zeker voor veel sponsoren van Dovo een kennismaking met een ander stukje Spakenburg. 

Wat volgde was een informeel samenzijn waar er alle gelegenheid was de wijnen te proberen en de inwendige mens te versterken met diverse delicatessen. Na een geslaagde avond vertrokken de bussen rond 22.00 uur weer huiswaarts. Voor Sligro een geslaagde avond om onze sponsoren op alle culinaire (kerst)mogelijkheden te wijzen, voor de beide sponsorgroepen een gezellige avond waar er naast genieten van hapjes en drankjes ook weer flink aan het netwerk kon worden gewerkt.

Terug

Deel via
Alle video's

Recente media

Alle video's