Nieuws

Volgen op

RoodHitBlauw Produkties nieuwe sponsor IJsselmeervogels

Afgelopen week mocht de sponsorcommissie weer een positief bericht melden. Direct na het tekenen van het sponsorcontract vroegen wij Ronald van RoodHitBlauw produkties naar de reden van zijn sponsorschap.

"Allereerst willen wij melden dat we erg content zijn met ons sponsorschap bij IJsselmeervogels! IJsselmeervogels is voor mij persoonlijk en als voetballiefhebber een
prachtige club die zijn wedstrijden speelt in de top van het amateurvoetbal. Ik heb persoonlijk dan ook al regelmatig thuiswedstrijden van de Vogels bezocht. Wat mij direct opviel was de uitstraling en professionaliteit van deze voetbalclub, De accommodatie is prachtig gelegen aan het IJsselmeer en is een echt voetbalstadion met een prachtig hoofdveld met tribune en een erg mooi sponsorhome, daarbij heeft het ook een grote en trouwe aanhang." In deze mooie woorden kunnen wij ons als sponsorcommissie natuurlijk goed vinden!

Het bedrijf RoodHitBlauw produkties is gevestigd in Nijkerk en al ruim 40 jaar actief in de muziekbranche. Zij richten zich naast het zijn van een Platenlabel, Management en Uitgever vooral op het boeken van Artiesten en het verzorgen van o.a. (Bedrijfs)Feesten, Bruiloften, Evenementen, Verjaardagen en Bijeenkomsten. We gaan hiervoor in gesprek met de opdrachtgever waarbij we de wensen invullen en uitvoeren.

Wij zijn verheugd als sponsor deel uit te maken van IJsselmeervogels en kijken uit naar de volgende wedstrijd, waar we elkaar mogelijk treffen in het sponsorhome! Nieuwsgierig wat RoodHitBlauw voor u als medelid van de businessclub kan betekenen. Contacteer ze dan via de app of zoek de gegevens in het sponsoroverzicht op onze website.


Op de foto Marja en Ronald van RoodHitBlauw en voorzitter van IJsselmeervogels Frank van den Bos.

 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

3
nov
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Online - Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen