Nieuws

Volgen op

Unit 14 Goudsponsor

Vorige week werd er een handtekening gezet onder een vernieuwde sponsorovereenkomst tussen Unit 14 en IJsselmeervogels. Hiermee is Unit 14 nu een trotse Goudsponsor van IJsselmeervogels geworden.

Zowel Unit 14 als IJsselmeervogels zijn zeer content over de samenwerking. “Unit 14 verzorgt al jaren surveillance en alarmopvolging voor ons. Onlangs hebben we de praktische samenwerking verder uitgebreid. We zijn erg blij met wijze waarop Unit 14 hieraan uitvoering geeft. Ook kunnen we bij bijzondere evenement altijd een beroep doen op Unit 14 om onze eigen stewardorganisatie te versterken”, aldus IJsselmeervogels secretaris Theo Muijs.

Unit 14 is een van oorsprong Spakenburgs bedrijf en al sinds 2001 actief als onafhankelijke beveiligingsorganisatie in de regio Eemland met als kernactiviteiten: mobiele surveillance en object- en zorgbeveiliging. Veel bedrijven, maar ook particulieren in Midden-Nederland behoren tot de klantenkring. Enige jaren geleden is Unit 14 van eigenaar gewisseld en sinds die tijd ook gevestigd in Hilversum.Unit14b

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

2
nov
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Kantine

5
nov
Gooische Vrouwen Bingo 2021

Gooische Vrouwen Bingo 2021
De Westmaat

12
nov
Bingo

Bingo
Kantine IJsselmeervogels

11
feb
Culinaire veilingavond!

Culinaire veilingavond!
Restaurant 'De Toekomst'

Alle evenementen