Nieuws

Volgen op

Derby donderdag 10 oktober 2019

Donderdag wordt het weer traditioneel gezellig in de kantine van IJsselmeervogels. Supportersclub NAS organiseert dan weer Derby Donderdag, de perfecte voorbereiding voor de wedstrijd tegen Spakenburg.

Om 21 uur wordt de training van het Eerste afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. Het barteam onder leiding van Ad Kok en Peter Duyst staat klaar om jullie vliegensvlug van de lekkerste drankjes te voorzien. Ook zal Tijmen Koelewijn weer de lekkerste kibbeling bakken, deze zijn aangeboden door TICOVIS – ’t Pleinhuisje. Onder de klanken van DJ RED zal ook het Nederlands Elftal te bewonderen zijn op één van de vier televisieschermen, zij spelen de EK kwalificatiewedstrijd tegen Noord-Ierland.

Natuurlijk is er ook weer een Tombola, waar prachtige prijzen mee te winnen zijn. Onder andere een Sonnema muziekbox, de twee laatste hoofdtribunekaarten op Vak A en als hoofdprijs een weekend naar keuze rijden in een MINI Cabriolet, aangeboden door EKRIS.

Supportersclub NAS roept iedereen op om donderdag naar de kantine te komen en de A-selectie te steunen richting de belangrijke wedstrijd van zaterdag.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen