Nieuws

Volgen op

Echte mannenbingo 2022 uitverkocht!

Goed nieuws zo vlak voor de start van de derby der derbies. IJsselmeervogels Events heeft gisteravond de laatst overgebleven toegangskaarten verkocht die nog beschikbaar waren voor de Echte Mannenbingo 2022. Dit betekent dat we aanstaande vrijdag met een volledig gevuld clubhuis op gaan naar opnieuw een fantastische avond met veel gezelligheid en sfeer. 

Voor wie de afgelopen weken ondanks de uitgebreide aankondiging toch nog heeft misgegrepen, of op het laatste moment toch nog een plekje vrij heeft gekregen in de agenda, biedt IJsselmeervogels Events de kans om toch nog bij de Echte Mannenbingo 2022 aanwezig te zijn. Voorspel jij de uitslag van vanmiddag helemaal goed, dan win jij twee exclusieve kaarten voor deze reeds uitverkochte avond. Reageer hiervoor op de tweet van @VVIJV, zet je voetbalverstand in en win die prijs. Insturen kan tot vanmiddag 14.59 uur. 

De winnaar én iedereen die al een ticket wist te bemachtigen kunnen de tickets ophalen in ons clubhuis, aanstaande maandag 15 en dinsdag 16 mei. Vrijdagavond heten we iedereen van harte welkom op wat weer een feestavond wordt! Tot dan. 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen