Nieuws

Volgen op

Echte mannenbingo wederom enorm succes!

De geest is weer wat opgehelderd en de stem is weer wat terug na afgelopen vrijdag. Want het mag gezegd: de Echte Mannenbingo was wederom een groot succes en begint, al was het toch echt pas de derde editie, een traditie te worden binnen IJsselmeervogels.

Er was duidelijk gehoor gegeven aan de praktische tips vooraf, want de entree liep gesmeerd en al vrij vlot na acht uur ging de bingo van start, onder leiding van gastvrouw Esmeralda van Halteren. Zij had daarbij de  ondersteuning van haar bingoballenmeiden en DJ Red, die bij elke bingo of bijzonderheid een passende plaat wist te vinden. Al snel werd duidelijk dat de liedjes ‘De Toreador’ (van Opgeblazen ft. Wilbert Pigmans) en ‘Chase the Sun’ (van Planet Funk) het meeste aansloegen bij de echte mannen. 

De vier bingorondes en met als besluit de superronde vormden de rode draad van de avond, die bovendien werden afgewisseld met diverse pauzes, een tombola en een veiling. Daarbij waren de bestelkaarten voor drinken en snacks bijkans niet aan te slepen en het dolenthousiaste, beeldschone bedieningspersoneel kwam zo nu en dan handen en voeten te kort. Het bedieningsteam, waarbij er een aantal debuteerden in het Rooie clubhuis, verdient daarvoor zeker een groot compliment. 

Een fantastische avond, waar de nodige aanwezigen nog met een prijs naar huis gingen en er ook ruimte was voor de ‘valse bingo’ en het bijbehorende liedje. Dat had niet gekund zonder de ondersteuning van onze trouwe sponsoren: Ad Kok Schilderwerken, De Graaf van Spakenburg, Joyce Optiek, Ekris BMW, Werner Zinnemers, Sligro, Grand Café 033, Sonnema, Supportersclub NAS, Edel Collecties en Haarsnijder & Barbier.

Uiteindelijk ging Peter de Graaf met een VIP arrangement voor een wedstrijd van FC Utrecht, ging Arjen van de Groep er vandoor met twee Champions League-kaarten voor een wedstrijd van Borussia Dortmund en ging Roberto van Moorselaar, assistent-trainer van IJsselmeervogels 2, met de absolute hoofdprijs van een vierdaags Manchester City-arrangement naar huis. Voor hun, maar eigenlijk voor iedereen, werd het daarmee een avond om niet snel te vergeten!

Heb jij nog tops of tips voor een volgende editie van de Echte mannenbingo? Laat dan een bericht achter via ons Instagram-kanaal (zie story) of geef het door aan organisatoren Patrick van den Bos of Robert de Graaf. 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

3
nov
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Online - Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen