Nieuws

Volgen op

Spectaculaire Koningsdag Feestmarkt Veiling

Hoewel de website de afgelopen dagen vooral gevuld was met het Mega XXL Tribunespel zal er aan het eind van de Koningsdag, aan de rode zijde van De Westmaat, ook een veiling plaatsvinden. Met fantastische kavels! Hieronder treft u een greep uit de fanatische en soms ook unieke kavels die geveild gaan worden.

Zes kaarten GUUS MEEUWIS “Groots met een zachte G” (GOLDEN CIRCLE staanplaatsen) Zijn geweldige concerten ‘Groots met een zachte G’ zijn ieder jaar weer in een mum van tijd uitverkocht. Concert vindt plaats op 14-6-22 in het Philips Stadion. 

Bottertocht op het Eemmeer 3 uur lang zeilen (’s avonds of in het weekend) op een traditionele Spakenburgse botter, een belevenis voor iedereen. Zeer geschikt voor familie-uitjes, relatiedagen of gewoon gezellig met vrienden eens lekker uitwaaien. Maximaal 12 personen geheel verzorgd incl. visbakken. 

Gesigneerd ingelijst shirt van het eerste elftal van IJsselmeervogels Laat deze kans niet liggen en koop een wedstrijdshirt met alle handtekeningen van de A-selectie. Ideaal om op te hangen op uw kantoor of slaapkamer! 

Eén wedstrijd naar keuze reclame maken voor uw bedrijf over de gehele lengte op de LED boarding (m.u.v. de derby) Een unieke gelegenheid om tijdens een wedstrijd van het Eerste uw bedrijf te presenteren aan alle bezoekers van de Westmaat.

Vuurkachel met VVIJV logo Unieke kachel met IJsselmeervogels logo voor bij jou in de tuin of in de veranda. 

Twee hoofdtribune plaatsen inclusief toegang tot het sponsorhome voor de derby 2022/2023 Wil jij tijdens de derby op de eerste rang zitten? En geniet voor de wedstrijd, in de rust en na afloop van een drankje in de Salentein Lounge. Inclusief uitgebreid buffet na afloop! Grijp nu deze unieke kans en mis niks van deze unieke wedstrijd op onze hoofdtribune! Bij deze kavel krijg je 20 consumptiebonnen! 

Gesigneerde wedstrijdbal van het eerste elftal van IJsselmeervogels Laat deze kans niet liggen en koop een wedstrijdbal met alle handtekeningen van de A-selectie. 

Vier kaarten voor een avondje NAC naar keuze Een avondje op bezoek bij de gezelligste club van Noord-Brabant met toegang tot het sponsorhome en buffet na afloop. Wedstrijd is in overleg te bepalen 

Vrienden van Amstel Live! 4 zitplaatsen 1e ring Op 8 mei 2022 en 22 januari 2023 vindt in Ahoy Rotterdam het spectaculaire Vrienden van Amstel Live! weer plaats. Voor elke show hebben we 4 zitplaatsen beschikbaar. 

Luxe Diner bij restaurant Bergpaviljoen in Amersfoort Een klassieke menukaart met ingrediënten van over de hele wereld, dat kenmerkt Bergpaviljoen Bistronomique & Bar. All inclusive diner voor 4 personen bij het fantastische restaurant De Bergpaviljoen in Amersfoort. 

Barbecue voor 20 personen door Blom Catering Blom Catering verzorgt catering in de breedste zin van het woord en van de hoogste kwaliteit. Ideaal voor een verjaardag, of afsluiting van het seizoen met je voetbalteam. 

Chef’s Table voor 20 personen bij SPUI76 In het gezelschap van twintig vrienden of kennissen geniet je aan de Chef’s table van nieuwe gerechten en ingrediënten. Vooraf weet je niet wat voor heerlijks de chefs gaan creëren. U wordt verrast met gerechten die nog niet op het menu staan. Aan u de eer om de primeur van nieuwe gerechten te beleven. Uiteraard ontbreken de lekkerste wijnen ook niet. 

Feestje bij IJsselmeervogels voor 50 personen Het sponsorhome, de sporthalbar, of toch het wedstrijdsecretariaat… IJsselmeervogels stelt de ruimte beschikbaar voor jouw feestje. Daarbij verzorgen we de bittergarnituur en een dranktegoed van €250,-. 

Twee kaarten voor Feyenoord - Olympique Marseille Razendsnel was de wedstrijd uitverkocht, maar wij hebben alsnog de hand weten te leggen op twee kaarten voor de halve finale in de Conference League. Feyenoord neemt het donderdagavond op tegen de Fransen in de Rotterdamse Kuip!

Start veiling

De veiling van deze kavels begint rond 18:00 uur in de tent voor ons clubhuis. Zorg dat je erbij bent, of stuur je afvaardiging, om niet naast een van deze mooie kavels te grijpen.

Veilingmeester

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen