Nieuws

Volgen op

Terugblik op een leuke avond

Vrijdag 7 juni jongstleden vierde supportersclub N.A.S. dat ze 25 jaar bestaan. Dit wilden ze doen door een groot feest te geven in de sporthal. Q-music was ingehuurd om een foute party te verzorgen waar ze in het hele land bekend om staan.

De kaartverkoop viel ietwat tegen, waardoor er werd besloten om het feest te verplaatsen naar de kantine. Dit bleek een gouden zet: het knusse decor met het aantal bezoekers was perfect in harmonie en zo werd er een avond geschreven voor in de boeken.

Q Music NAS 2

Q-music was uitgerukt met een 8-tal schermen en een hele batterij aan boxen. Met DJ Menno Barreveld achter het mengpaneel weet je al dat het qua muziek die avond wel goed ‘fout’ komt.

Q Music NAS 1

Een hapje en een drankje was deze avond verkrijgbaar bij de bar en een patatwagen, dus de inwendige mens had niets te klagen.

Vanaf 20:00 uur kwam de één na de andere gast binnen, meestal in kostuum. Zo hadden we in Bert & Ernie in de kantine, Kwamen De Daltons nog even de boel op stelten zetten, was de halve dierentuin aanwezig en liepen er zelfs o.a. bierflesjes en bierglazen.
Dit alles maakte het tot een geweldig feest en kwam er al snel de vraag of dit niet vaker georganiseerd kan worden. Er komt wellicht volgend jaar een nieuwe editie van Q-music: The Party.

Q Music NAS 3

Meer foto's zijn te vinden in ons fotoalbum

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

16
okt
Ledenevent Rabobank

Ledenevent Rabobank
Kantine IJsselmeervogels

18
okt
Bingo

Bingo
Kantine IJsselmeervogels

25
okt
Zwemfestijn op vrijdag 25 oktober

Zwemfestijn op vrijdag 25 oktober
Zwembad De Duker

21
dec
Jumbo Kersttoernooi

Jumbo Kersttoernooi
Sporthal 'De Toekomst'

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's