Onze club

Volgen op
07
sept

Instuif Kleine Rooie Vogels

Wie droomt er nu niet van om voetballer te worden? Om uw zoon of dochter te zien schitteren in een mooi rood tenue op het hoofdveld van IJsselmeervogels? Kinderen en sporten, een prachtige combinatie! Zaterdag 7 september 2019 organiseert IJsselmeervogels wederom een instuif voor de Kleine Rooie Vogels. Geef uw zoon en/of dochter snel op via [email protected]

IJsselmeervogels organiseert deze voetbalinstuif voor kinderen die geboren zijn tussen 2013 en 2015. De kinderen kunnen die ochtend op speelse wijze kennis maken met voetbal. Op zaterdag 7 september van 8.30 - 9.30 uur kunnen ze de sfeer proeven en niet te vergeten een training volgen op het hoofdveld van de beste amateurclub van Nederland! 

De Kleine Rooie Vogels trainen vanaf september het gehele seizoen op woensdagmiddag en voetballen iedere zaterdag op het hoofdveld van IJsselmeervogels van 8.45 tot 9.45 uur! Een onvergetelijke ervaring voor uw zoon of dochter!

Komt uw zoon of dochter naar deze Kleine Rooie Vogels-instuif? Opgeven kan via [email protected]

P.s. alleen voetbal- / gymschoenen zijn voldoende je krijgt namelijk een echt voetbalpakje te leen voor deze onvergetelijke dag!

 KRV instuif 07092019 graphic

Terug

Deel via
Alle video's

Recente media

Alle video's