Nieuws

Volgen op

Cees Ruizendaal benoemd tot erelid

Tijdens de algemene ledenvergadering is Cees Ruizendaal door het bestuur voorgedragen als erelid. De aanwezige leden hebben unaniem ingestemd met het voorstel waardoor het erelidmaatschap een feit werd. ‘Rooie Cees’ ontving de erepenning en een bos bloemen en het welverdiende applaus op de ledenvergadering.


Cees Ruizendaal krijgt de erepenning opgespeld door voorzitter Frank van den Bos 

Cees Ruizendaal speelde negen seizoenen in het eerste elftal van IJsselmeervogels en kwam in die periode tot 159 wedstrijden. Daarna was Ruizendaal jarenlang leider van de A1 en later het vijfde elftal. De leden die al wat langer meelopen zullen Ruizendaal kennen als echte rooie (dat stond zelfs op zijn vrachtwagen van Koops) en als organisator van het Vishandel-zaalvoetbaltoernooi en vaste bezorger van de lokale krant op de maandag bij de A-selectie.

De recentere jaren was Cees bekend als oprichter en drijvende kracht van de zalmactie. Daarnaast was hij initiator van de Club van 100 en was hij nooit te beroerd om te helpen bij bijvoorbeeld de koninginnedag cq. feestmarkt.

IJsselmeervogels is trots op de benoeming van Cees Ruizendaal als erelid en hoopt ook nog de komende jaren van zijn initiatieven en zijn enthousiasme te mogen genieten. Cees Ruizendaal reageerde erg trots op de benoeming. "Ik wil het bestuur en de leden bedanken voor dit erelidmaatschap. Ik ben hier nog trotser op dan op een speldje van de koningin."

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

24
nov
Het grote Sinterklaasfeest

Het grote Sinterklaasfeest
Kantine

24
nov
Jong FC Utrecht - Almere City FC

Jong FC Utrecht - Almere City FC
Sportpark de Westmaat

8
dec
Bingo

Bingo
Kantine

14
dec
Oliebollentraining

Oliebollentraining
Bijvelden / kantine De Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's