Onze club

Volgen op
27
mei

Laatste instuifdag KRV

Wil je kijken of voetbal iets voor jou is en ben je fan van IJsselmeervogels? Kom dan langs op een van onze instuifdagen, het is helemaal gratis!

27 mei 8:30 - 9:30

30
mei

G-team tegen Koeman & Friends

Op 30 mei speelt ons G-team weer een wedstrijd tegen Ronald Koeman & Friends. Iedereen is welkom om dit spektakel te komen aanschouwen.

Aanvang: 19:30 op het hoofdveld.

30
mei

Algemene ledenvergadering

Op 30 mei zal er weer een algemene ledenvergadering zijn. Vanaf half mei zullen de agenda en evt. andere stukken gepubliceerd worden.

Aanvang: 20:00 uur
Locatie: kantine IJsselmeervogels

Toegang alleen op vertoon van een geldige ledenpas.

01
juni

Kampioensreceptie

IJsselmeervogels is kampioen van de Derde divisie zaterdag!

Wij nodigen u van harte uit dit met ons te vieren op onze kampioensreceptie op donderdag 1 juni vanaf 20:00 uur in de kantine van IJsselmeervogels.

06
juni

Feestweek dinsdagmiddag: seniorenmiddag/fietspuzzeltocht

De fiets puzzeltocht staat gepland rond 14:00 uur. Graag 13:15 uur aanwezig zijn, want om 13:30 uur start de vragenlijst.

De fiets puzzeltocht voert door het dorp en zal hooguit twee uur duren. U wordt ontvangen met een kop koffie of thee met koek. Aansluitend wordt iedereen nog verwelkomd voor een borreltje. Degenen die niet mee fietsen zijn vanaf 16.00 ook welkom voor een borrel! Er worden teams van twee gemaakt, maar bent u alleen dan bent u natuurlijk ook van harte welkom! De fietspuzzeltocht is voor iedereen die mee kan doen, dus niet leeftijdgebonden!

Opgeven kan via: [email protected]

06
juni

Feestweek dinsdagavond: wedstrijd G-team & disco

Het G-team speelt dinsdagavond van 19:30 tot 20:30 uur een wedstrijd met aansluitend een gezellig samenzijn.

07
juni

Feestweek woensdag: Voetbalstad IJsselmeervogels

Net als vorig jaar, komt ook nu de Voetbalstad weer naar IJsselmeervogels. Bekijk het filmpje van vorig jaar op Youtube. Het belooft weer een leuke middag met allemaal leuke voetbalspellen te worden.

Aanvang: 14:00 uur.

Opgeven hoeft niet. Kom gezellig langs! Iedereen is welkom. Het voetbalpark is toegankelijk voor alle basisschoolkinderen!

09
juni

Feestweek donderdag: Talkshow "Over de Rooie Vleugels"

Voetbaltalkshow met voetbaliconen, o.a. Willem van Hanegem. Een gezellige donderdagavond in de kantine!
Aan elkaar gepraat door onze eigen Pierre van der Gijp.

Aanvang: 20:00 uur.
De sprekers krijgen elk 20 minuten spreektijd. Na elke spreker is er een kwartier pauze. Aansluitend zullen alle sprekers gezamenlijk nog 20 minuten afsluiten en zullen er vragen uit het publiek beantwoord worden.

Er is een mogelijkheid om VIP-tafels te reserveren voor 6 personen. Een tafel kost 50 euro, inclusief 25 consumptiebonnen. En gegarandeerd een zitplaats! Opgeven hiervoor kan bij: [email protected]

09
juni

Feestweek vrijdag: Ladies Night

Ladies Night

17
juni

Feestweek vrijdag: Verjaardagsfeest

Wees welkom om een ouwerwês feesjie mee te maken met DJ Pierre, terug naar de periode van de jaren 80 tot nu, om met elkaar de 85ste verjaardag van onze mooie club mee te vieren, jij/u komt toch ook?

23
juni

Vriendinnendag 2017

Altijd al eens willen voetballen? Dan is dit je kans! Probeer het bij de vriendinnendag van IJsselmeervogels en doe mee met allerlei leuke activiteiten!

De vriendinnendag van 2017 zal dit jaar plaatsvinden van 23 t/m 24 juni 2017. Meer informatie volgt op de website van IJsselmeervogels en de Facebookpagina van Vriendinnendag 2017.

Alle video's

Recente media

Alle video's