Onze club

Volgen op
14
dec

Oliebollentraining

IJsselmeervogels organiseert donderdag 14 december de inmiddels traditionele en ruim befaamde Oliebollentraining. Alle senioren-teams zijn daarvoor van harte uitgenodigd!

15
dec

Jong FC Utrecht - Telstar

In het seizoen 2017/18 is IJsselmeervogels acht keer gastheer voor de wedstrijden van Jong FC Utrecht, dat uitkomt in de Jupiler League. Dit als alternatief voor de reguliere thuisbasis Stadion Galgenwaard. Op 15 december ontvangt Jong FC Utrecht op Sportpark de Westmaat 'De Witte Leeuwen', beter bekend als Telstar. 

18
dec

Extra Algemene Ledenvergadering

Op maandag 18 december zal er een extra algemene ledenvergadering (ALV) plaatsvinden in het wedstrijdsecretariaat van IJsselmeervogels. Het enige agendapunt van die avond zal zijn:

  1. Goedkeuring van de statutenwijziging.

20
dec

Kerstborrel

Alle vrijwilligers zijn van harte uitgenodigd voor de Kerstborrel op woensdag 20 december vanaf 19.30 uur in Sponsorhome 'De Salentein Lounge'.

29
dec

Klaverjastoernooi

Woensdag 29 december is het weer tijd voor het altijd gezellige klaverjastoernooi van de supportersclub N.A.S. Wil je ook meedoen? Geef je dan op bij Frans Heinen via emailadres [email protected] of de formulieren achter de bar in de kantine. De kosten zijn €5,-. Dit is inclusief koffie, een borrelhapje en véél gezelligheid.

Alle video's

Recente media

Alle video's