Onze club

Volgen op
27
apr

Koningsdag 2018

Vrijdag 27 april is het Koningsdag! En wat doe je dan...? Die dag breng je natuurlijk een bezoek aan het Grootste Oranje Evenement van Spakenburg: de IJsselmeervogels Feestmarkt 2018!

02
mei

Jonger Oranje Talentendag

Bij de JO Talentendagen staan plezier, vriendschap en talent centraal. De hele dag wordt er lekker gevoetbald tijdens het grote 4-tegen-4-toernooi en voor keepers is er zelfs een aparte clinic genaamd Jonger Oranje KeeperzClass. Aan het einde van de dag worden de winnaars van elke poule tijdens het 4-tegen-4-toernooi gehuldigd op het mooie Jonger Oranje podium!

10
mei

Vriendinnendag

Donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 11 mei is het weer zover: de vriendinnendag bij IJsselmeervogels. Deze dag is voor alle dames en meisjes die voetballen bij IJsselmeervogels en hun vriendin. Laat je (beste) vriendin kennis maken met de leukste sport die er is: voetbal! En geniet daarnaast met elkaar van de gezelligheid van dames en meiden onder elkaar. 

02
juni

Bekerfinale Dames

De Bekerfinale Vrouwen wordt dit seizoen op zaterdag 2 juni om 19:30 uur gespeeld op Sportpark de Westmaat van vv IJsselmeervogels in Spakenburg. De KNVB heeft deze locatie gekozen op basis van de grote meiden- en vrouwenafdeling van vv IJsselmeervogels, het moderne en goed verzorgde complex en de centrale ligging in het land.

16
juni

Jeugdtoernooi JO8 & JO9

Jeugdtoernooi voor JO8 en JO9 teams. Inschrijven via [email protected]

16
juni

Jeugtoernooi JO10 & JO11

Jeugdtoernooi voor JO10 en JO11 teams. Opgeven via [email protected].

20
juni

Nieuwe Haring Party

Woensdag 20 juni organiseert IJsselmeervogels een Nieuwe Haring Party in het Spakenburgs Museum.

De opbrengst komt ten goede aan de verbouwing van de kantine.

23
juni

Jeugtoernooi JO12 & JO13

Jeugdtoernooi voor JO12 en JO13 teams. Opgeven via [email protected].

07
juli

Fishpartners Open schaaktoernooi

Op zaterdag 7 juli organiseert  FishPartners samen met Schaakclub 'En Passant' een super mooi schaaktoernooi op een unieke locatie: de Salentein Lounge. Het toernooi staat garant voor een gezellige ongedwongen sfeer, in combinatie met een gezonde en spannende strijd. Tevens doen er twee sterke schaakcomputers mee, buiten mededinging van prijzen. 

Alle video's

Recente media

Alle video's