Onze club

Volgen op
28
feb

Clinic FC Utrecht bij IJsselmeervogels

Woensdag 28 februari van 15:00 tot 17:00 uur komt FC Utrecht een gratis clinic verzorgen voor onze jeugd van 7 tot 13 jaar. Wil jij in de voorjaarsvakantie meedoen aan de clinic van FC Utrecht? Schrijf je dan snel in! 

02
mrt

Bingo

Vrijdagavond 2 maart is het weer tijd voor de bingo van Supportersclub N.A.S. Genieten van een gezellige avond waarin het ook nog eens goed mogelijk is dat u met een mooie prijs naar huis gaat? Kom dan naar de kantine van IJsselmeervogels. De bingo start om 20:00 uur.

Bingo 9 maart 2018 2

09
mrt

Gooische Vrouwenbingo

Op vrijdagavond 9 maart 2018 zal in de Salentein Lounge opnieuw de Gooische Vrouwenbingo (GVB) georganiseerd worden. Alle kaarten zijn inmiddels verkocht!

Het is mogelijk om extra ballonnen te kopen en deze kosten € 3,00 per stuk en consumptiebonnen kosten € 2,00 per stuk die avond.
Aanvang inloop: 19.30 uur
Aanvang GVB: 20.00 uur

Print het toegangsbewijs en neem het mee!

Gooische Vrouwen Bingo 2018

16
mrt

Koppeldarts-toernooi

Op vrijdagavond 16 maart vanaf 19:00 uur vindt opnieuw het koppeldartstoernooi plaats, georganiseerd door Supportersclub N.A.S. Meer informatie over dit evenement volgt nog. 

23
mrt

Jong FC Utrecht - Jong PSV

Op vrijdagavond 23 maart is De Westmaat opnieuw het toneel voor een competitiewedstrijd van Jong FC Utrecht. Het beloftenteam van FC Utrecht, uitkomend in de Jupiler League, ontvangt dan Jong PSV.

27
apr

Koningsdag 2018

Vrijdag 27 april is het Koningsdag! En wat doe je dan...? Die dag breng je natuurlijk een bezoek aan het Grootste Oranje Evenement van Spakenburg: de IJsselmeervogels Feestmarkt 2018!

02
mei

Jonger Oranje Talentendag

Bij de JO Talentendagen staan plezier, vriendschap en talent centraal. De hele dag wordt er lekker gevoetbald tijdens het grote 4-tegen-4-toernooi en voor keepers is er zelfs een aparte clinic genaamd Jonger Oranje KeeperzClass. Aan het einde van de dag worden de winnaars van elke poule tijdens het 4-tegen-4-toernooi gehuldigd op het mooie Jonger Oranje podium!

10
mei

Vriendinnendag

Donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 11 mei is het weer zover: de vriendinnendag bij IJsselmeervogels. Deze dag is voor alle dames en meisjes die voetballen bij IJsselmeervogels en hun vriendin. Laat je (beste) vriendin kennis maken met de leukste sport die er is: voetbal! En geniet daarnaast met elkaar van de gezelligheid van dames en meiden onder elkaar. 

Alle video's

Recente media

Alle video's