Onze club

Volgen op

Lidmaatschap

Lid zijn bij IJsselmeervogels is hartstikke leuk! De succesvolste club uit Spakenburg richt zich op een mix van prestatie, sportiviteit en ontspanning. IJsselmeervogels beschikt bovendien over een gedegen jeugdopleiding - die in 2017 nog werd uitgeroepen tot beste van de provincie Utrecht - en beschikt daarnaast over een voetbalschool.

Laat zien dat je een echte rooie bent!

Ook als niet-spelend lid heeft een lidmaatschap meerwaarde. Alle thuiswedstrijden van IJsselmeervogels zijn op die manier gratis te bezoeken. Je wordt automatisch lid van het clubblad 'Vogelnieuws', waarin veel verhalen staan over de hele club en aandacht is voor jong en oud. Verder mag je je mening geven tijdens de algemene ledenvergadering. Dit alles geldt overigens ook voor de wel-spelende leden.

Vind je het als kind (of als ouder van een kind) een te grote gok om spelend lid te worden? Geen probleem. Voor de jongste jeugd (F-pupillen en Kleine Rooie Vogels) geldt dat er de mogelijkheid is om eerst kennis te maken met de voetbalsport. Hiervoor kan contact worden opgenomen de co√∂rdinator via [email protected]

Belangrijkste van alles is dat je met een lidmaatschap van IJsselmeervogels laat zien dat je een echte rooie bent!

Lid worden van IJsselmeervogels is zo geregeld!

Alle evenementen

Evenementen

28
feb
Clinic FC Utrecht bij IJsselmeervogels

Clinic FC Utrecht bij IJsselmeervogels
Hoofdveld IJsselmeervogels

2
mrt
Bingo

Bingo
Kantine

9
mrt
Gooische Vrouwenbingo

Gooische Vrouwenbingo
Salentein Lounge

16
mrt
Koppeldarts-toernooi

Koppeldarts-toernooi
Kantine

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's