Nieuws

Volgen op

Herman Gerrits nieuwe materiaalman

Het eerste elftal van IJsselmeervogels heeft een nieuwe materiaalman. Herman Gerrits is bereid gevonden en is vorige week maandag gestart als materiaalman bij de A-selectie. Hij vult de door het vertrek van Peter Martinus ontstane vacature op.

Herman Gerrits is geen onbekende naam binnen IJsselmeervogels. De 49-jarige in Spakenburg woonachtige Gerrits was de afgelopen jaren actief als steward rondom wedstrijden van het eerste elftal. Daarnaast is Gerrits werkzaam als eerste medewerker in de buitendienst onderhoud groen bij de Gemeente Bunschoten.

Gerrits heeft zin in de samenwerking met Wim ter Haar en de A-selectie: “Ik ben een aantal jaar steward geweest en dat heb ik altijd met plezier gedaan. Toen de vacature voor materiaalverzorger kwam, leek me dat wel wat”, reageert Herman Gerrits op zijn aanstelling. “Na wat gesprekken met Wim ter Haar over wat de functie inhoudt, maar natuurlijk ook het thuisfront ben ik vorige week begonnen. Ik heb er veel zin in, enerzijds in de samenwerking met de selectie en staf, maar ook met het oog op de samenwerking met Wim, die mij de ins en outs zal bijbrengen. Ik zal me volledig inzetten om het te doen slagen!”

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

24
nov
Het grote Sinterklaasfeest

Het grote Sinterklaasfeest
Kantine

24
nov
Jong FC Utrecht - Almere City FC

Jong FC Utrecht - Almere City FC
Sportpark de Westmaat

8
dec
Bingo

Bingo
Kantine

14
dec
Oliebollentraining

Oliebollentraining
Bijvelden / kantine De Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's