Nieuws

Volgen op

Heek naar A-selectie, Chiazor verlengt tot 2020

Lammert Geert Heek treedt komend seizoen toe tot de A-selectie van IJsselmeervogels. De 22-jarige doelman maakt op dit moment deel uit van de B-selectie. Dylan Chiazor kwam daarnaast deze week een contractverlenging van twee jaar overeen.

Heek speelt al sinds de jongste jeugd bij IJsselmeervogels. De afgelopen seizoenen speelde Heek, na daarvoor enige tijd gestopt te zijn geweest, in de B-selectie. Chiazor (foto) kwam via de jeugdopleiding van Hooglanderveen al snel in de opleiding bij AFC Ajax en later PEC Zwolle. Via IJsselmeervogels C1 en B1 kwam hij via Almere City in 2016 terug bij IJsselmeervogels O19. Afgelopen zomer maakte hij de volledige overstap naar het eerste elftal, na eerder al diverse malen meegetraind te hebben.

De technische commissie licht de toetreding van Heek als volgt toe: “Lammert Geert heeft zich, sinds hij weer is begonnen met keepen, goed ontwikkeld tot een betrouwbare sluitpost bij de B-selectie. Hij traint om die reden ook sinds september op de maandagavonden mee met het keepersgilde van de A-selectie. Om die reden willen we hem een permanente plek in de A-selectie geven, zodat hij zich verder kan ontwikkelen.”

Over Chiazor: “Dylan zien we vanuit de technische commissie als toptalent vanuit de jeugdopleiding. Dit seizoen is zijn eerste volle seizoen in de A-selectie en we zijn erg tevreden over zijn progressie. Zodoende zijn we gezamenlijk uitgekomen tot een verlenging tot de zomer van 2020.”

IJsselmeervogels feliciteert Lammert Geert Heek met zijn aanstaande toetreding tot de A-selectie en Dylan Chiazor met zijn contractverlenging en wenst hen beiden veel sportieve successen en dito spelvreugde toe bij IJsselmeervogels.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen